issachar 發表於 2020-1-17 23:54

giskim 發表於 2020-1-17 21:40
想知道Wharfedale Evo 系列係咩聲底?D320,330 較慢和厚,不適合自己,但音場唔錯! ...

聽日就去輝煌試下啦... 真係可能會0岩你... 我去聽過, 高音豐富好多

【喇叭評測】Wharfedale 最新力作 EVO 4.4 座地喇叭 – 延伸性高 聲線準確細緻自然

unclewill 發表於 2020-1-18 00:04

呢個post愈睇愈毒,令人有換嘢嘅衝動⋯⋯

小邪ktm 發表於 2020-1-18 07:34

newjoe1998@G 發表於 2020-1-17 21:06
師兄門都是壞人 都在引誘我🤣
過幾天先有時間試清點現在忙執屋 都在行YouTube
家下聲音太清楚 反而心動真 ...

中置係AV靈魂所在,換埋中置梗係好好多啦,如果放得落,最好買單元大D嘅!不過換咗中置,你又會極想換埋前置,到時標提要改做(一舖清袋){:1_253:}

HD_2 發表於 2020-1-18 15:48

wharfedale linton

issachar 發表於 2020-1-18 21:30

unclewill 發表於 2020-1-18 00:04
呢個post愈睇愈毒,令人有換嘢嘅衝動⋯⋯

POST76 精神, 人人毒我, 我毒人人 {:6_243:}

issachar 發表於 2020-1-18 21:32

小邪ktm 發表於 2020-1-18 07:34
中置係AV靈魂所在,換埋中置梗係好好多啦,如果放得落,最好買單元大D嘅!不過換咗中置,你又會極想換埋前置, ...

夾唔夾係一回事... 主要係換左隻好 D 既中置, 如果對前置冇咁靚聲就會好失落.... {:6_176:}

mattzzz 發表於 2020-1-19 12:55

issachar 發表於 2020-1-17 23:54
聽日就去輝煌試下啦... 真係可能會0岩你... 我去聽過, 高音豐富好多

【喇叭評測】Wharfedale 最新力作 E ...

EVO 4.4 堅係正呀!我中置換埋同系4.C,出黎個效果遠高於呢個價位既合理期望

issachar 發表於 2020-1-19 19:35

mattzzz 發表於 2020-1-19 12:55
EVO 4.4 堅係正呀!我中置換埋同系4.C,出黎個效果遠高於呢個價位既合理期望 ...

但係隻中置真係好大隻... {:6_136:}

cakecake 發表於 2020-1-23 18:02

newjoe1998@G 發表於 2020-1-16 01:12
Thx師兄!!! 其他明天再試😍

Dynamic EQ和 Dynamic Volume熄左佢
除非你要細聲玩

kenneth1689 發表於 2020-1-23 22:08

issachar 發表於 2020-1-14 22:31
兩大原則... 喇叭能夠座地就座地... sub 仔能 12 吋就 12 吋

OK, 正經答返... 我屋企係近場聆聽 ...

SUPPORT SUPPORT{:1_264:}
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21
查看完整版本: 書架還是座地!? (一發不可收拾🤣)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。