getjoe 發表於 2019-10-27 01:08

執左1年紙皮終於都可以升級 30-10-2019入多部DCI 8/600

https://post76.hk/thread-283457-1-1.html]https://post76.hk/thread-283457-1-1.html 重溫我上年升級

經過成年身癢癢,終於搵到對 Array 1000 可以將前置 Array 800換成1000{:1_254:}

放到咁近 好好
而隻MK250 set到專做打心口 打到我口心好爽好舒服(我係用yamaha3070)

PS 唔該晒 Jovi 抽空幫我setup同搬來搬去 {:12_752:}{:12_752:}{:12_752:}

KenLeung1@FB 發表於 2019-10-27 01:54

屋企已經係一個毒氣室{:1_260:}

goldberg0083 發表於 2019-10-27 02:29

我要家防

josephlok 發表於 2019-10-27 02:34

正到冇朋友

josephlok 發表於 2019-10-27 02:37

後置喇叭線走位, 會唔會好鬼麻煩

wman 發表於 2019-10-27 07:05

非常正 ,環境及器材配合得相當好 ,又有 jovi 師兄幫手 ,我都忍唔住都要留言加分 。

orhui 發表於 2019-10-27 08:38

{:6_149:}{:6_193:}{:6_212:}

matt88p 發表於 2019-10-27 09:22

無敵影院, 勁過k11{:6_157:}

fm31331 發表於 2019-10-27 09:29

搵日真係要試聽吓有幾毒{:6_157:}

matt88p 發表於 2019-10-27 09:31

一早都話座地一定氣勢好啲㗎啦,不過因為之前驚 駐波 問題冇叫你入1000, 坤咗你入對800,(小弟知錯喇, 你批准我嚟你度家訪啦, lol!!) 不過好彩依家有Jovi兄相助幫你解決問題, 咁就掂曬啦, 不過就咁講, 冇我嗰陣坤你買對800做front, 你而家又冇800做surround喎!!! 所以話呢個 世界有果必有因, 不過真心其實我哋玩影音, 聽感第二, 最緊要玩得開心{:1_253:}{:1_253:}{:1_253:}{:1_253:}{:1_262:}{:1_262:}{:1_262:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 執左1年紙皮終於都可以升級 30-10-2019入多部DCI 8/600

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。