小瑟 發表於 2019-10-23 20:02

NETFLIX友大鑊喎

https://pretty.presslogic.com/article/347166/%E5%86%87%E5%BE%97%E5%86%8D%E4%B8%80%E5%80%8Bac-share%E7%9D%87-%E5%82%B3netflix%E5%B0%87%E5%9C%A8%E7%9F%AD%E6%9C%9F%E5%85%A7%E5%AF%A6%E6%96%BD-%E5%B8%B3%E8%99%9F%E5%85%B1%E4%BA%AB%E9%99%90%E5%88%B6-%E5%90%8C%E6%9C%8B%E5%8F%8Bshare%E7%9D%87%E6%99%82%E4%BB%A3%E6%88%96%E5%B0%87%E7%B5%82%E7%B5%90

小瑟 發表於 2019-10-23 20:03

同一ip好難喎。咁出左街呢?

koo9726 發表於 2019-10-23 20:25

都唔怕,比借口問朋友取回,一天光曬{:6_176:}

rach 發表於 2019-10-23 23:21

跌錢!😢

issachar 發表於 2019-10-24 00:40

好似話唔會淨係睇 IP... 佢覺得你有古怪會要求你升級個 plan...

AskaLung@FB 發表於 2019-10-24 09:04

上次feverxxxxx X域係YouTube 咁張揚講,好多人都係咁玩,可能真係比Netflix 高層聽到{:6_136:}

小瑟 發表於 2019-10-24 09:10

koo9726 發表於 2019-10-23 20:25
都唔怕,比借口問朋友取回,一天光曬

呢個都係一個好方法呢~~哈哈!!!!{:12_727:}

小瑟 發表於 2019-10-24 09:11

issachar 發表於 2019-10-24 00:40
好似話唔會淨係睇 IP... 佢覺得你有古怪會要求你升級個 plan...

如果我已經係4K PLAN, 咁可以點呢??? 其實依家76都KEEP左一個PLAN, 有時佢地做好熱戲都會用來睇呢!!!{:12_742:}

小瑟 發表於 2019-10-24 09:12

AskaLung@FB 發表於 2019-10-24 09:04
上次feverxxxxx X域係YouTube 咁張揚講,好多人都係咁玩,可能真係比Netflix 高層聽到 ...

我諗呢個都唔係香港地區既問題, 應該都係世界性既!!{:12_727:}

koo9726 發表於 2019-10-24 13:09

其實一人一帳號,開電視全家人有得睇,$93蚊一個月相當經濟,很多舊片己經買唔返,就算鋪店見到,又未必會比錢買,有這個平台相當好,我由香港開始有就睇到而家。
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: NETFLIX友大鑊喎

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。