heerocolour 發表於 2019-8-14 11:51

我希望今年都仲係黑膠!!!~~

issachar 發表於 2019-8-14 18:47

小瑟 發表於 2019-8-14 11:46
講開黎足三日, 其實大家會有咩原因先有機會黎足三日呢????
歌手?? 活動??? 睇野??? 想了解下!!! {:1_249: ...

參加場內 event 啦~~~ 睇野啦~~~ 最後一日搵平野買!! {:6_134:}

issachar 發表於 2019-8-14 18:50

小瑟 發表於 2019-8-14 09:52
今年仲諗緊開預售定大家現場買呢~
大家可以比下意見嗎????

其實舊預售票去到現場可以拎返張飛我覺得呢個安排幾好... 唔駛出去撲丫嘛...

今年會唔會都係搵返 OK? 如果會反而希望佢地內部攪清楚唔好又話冇飛賣囉... 哈哈

percyyip 發表於 2019-8-14 20:29

希望舞台對出觀眾空間可以再大些少

athlonfx60 發表於 2019-8-15 00:15

Will be there for my first time!

Calebc34 發表於 2019-8-19 20:14

加油?

愛樂記 發表於 2019-8-19 22:36

GoodGoodGood…正吖!

banjo 發表於 2019-8-20 13:41

送黑膠啦, 啲聲點都好過CD好多.
我就支持預售喇.
起碼可以預到貨源, 唔使好似上次咁有限額.

小瑟 發表於 2019-8-20 21:27

banjo 發表於 2019-8-20 13:41
送黑膠啦, 啲聲點都好過CD好多.
我就支持預售喇.
起碼可以預到貨源, 唔使好似上次咁有限額.

其實如果我地伙妝上扎預售, 係咪會方便過要去出面影音店先買到來得方便呢??
定話大家都覺得係出面可@預售會更方便呢???

請比一比意見呢~

小瑟 發表於 2019-8-20 21:28

percyyip 發表於 2019-8-14 20:29
希望舞台對出觀眾空間可以再大些少

今年個台會考慮下伸入小小, 可以比返多D位大家呢~
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 第二屆『香港影音玩樂展 – Digital Entertainment...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。