Benlu 發表於 2019-4-3 23:11

前三歸一

話說上年入左Revel C208中置後, 一直心思思諗住凑齊另外两隻前置, 無奈好事多磨. 直至上個月尾, 心儀已久嘅F208終於送到屋企, 當時駁好線随便試左下,唔,係我想要嘅效果,不過應該可以再好啲.於是乎,我馬上聯繫左秦朝代理袁生, 睇下可否抽時間上門賜教, 就係一星期之後,袁生同鬍鬚叔叔再次嚟到屋企. 一入門口, 袁生就笑笑口同我講,前三歸一卒之卑你恨到喇{:1_338:}而一向沉實嘅鬍鬚叔叔茶都未飲啖就即刻開波,經過一番忙碌後, 馬上就去到試機阶段,好期待{:1_340:}

首先試嘅係麥當娜演唱會, Woo, 啲低頻直接打埋嚟, 但一啲都唔壓迫, 而係有層次咁一陣陣渗到身邊,直至包圍你全身.呢個時候鬍鬚叔叔話, 佢将中置啲線By Amp, 所以宜家出嚟啲聲勁左, 音埸闊左,不過又唔會令你覺得嘈吵. 演唱會之後梗係試下睇戲喇, 袁生放左段“忍者刺客”, 雖然套戲有返啲年頭,但啲聲效就一啲都唔失禮, 係Revel前三歸一嘅演澤下,啲聲埸澎湃有力,尤其係Rain獨舞鏈刀一幕, 感覺條鏈刀好似係身邊飛來飛去,特別係舞動鏈刀時帶出嘅風聲,簡直係刮落你身一樣,爽丫!見到我睇得咁過瘾,鬍鬚叔叔不失時機提示我, 話我套前三煲多一段時間, 出嚟嘅效果會更加出色,如果再為所有播放器材加埋釘墊就完美喇,我當然漯哂反應.

最後, 哂一哂我近期入嘅4K碟,有咗Revel,相信我一定會樂在其中{:1_328:}

leekoonhung 發表於 2019-4-3 23:56

真係售後服務非常好!{:1_326:}

Benlu 發表於 2019-4-4 06:22

leekoonhung 發表於 2019-4-3 23:56
真係售後服務非常好!

冇錯,莫非C兄亦係秦朝用家?

fm31331 發表於 2019-4-4 09:17

前三同系正到不得了啦!{:6_157:}
再有兩位熱心大師指點絕對正。{:6_193:}

臭鼬鼠 發表於 2019-4-4 22:38

服務真係一流、
2300用家報到

Benlu 發表於 2019-4-5 00:04

臭鼬鼠 發表於 2019-4-4 22:38
服務真係一流、
2300用家報到

我係7250{:1_341:}

臭鼬鼠 發表於 2019-4-5 01:09

Benlu 發表於 2019-4-5 00:04
我係7250

機會黎喇飛雲
係時候升級5400a{:1_339:}

leekoonhung 發表於 2019-4-5 14:58

Benlu 發表於 2019-4-4 06:22
冇錯,莫非C兄亦係秦朝用家?

{:6_222:}

mingcheung 發表於 2019-4-5 18:37

好正呀{:12_723:}

Benlu 發表於 2019-4-5 19:52

mingcheung 發表於 2019-4-5 18:37
好正呀

真係玩得巧開心,遲啲再有其它報膠同各位分享!
頁: [1]
查看完整版本: 前三歸一

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。