billy3310 發表於 2018-11-16 14:02

請問vip門票有無預售的?

ykluk 發表於 2018-11-16 16:49

billy3310 發表於 2018-11-16 14:02
請問vip門票有無預售的?

梗係有呀喂, 你梗係無睇post, 快啲入手啦:

https://post76.hk/thread-282857-1-1.html

sika 發表於 2018-11-16 17:18

我想問下買左 OK 張 $120 收據, 有冇得換返張實體票架?? 我覺得張實體票好靚, 想要張黎留念, 如果有就好 LU

andyau88 發表於 2018-11-16 19:40

小瑟 發表於 2018-11-16 13:19
哈哈,好開心呀,仲有版友記得我當年用PS3睇蜘蜘俠既年代,今年來唔到下年,同埋下次見到我記得話我知你 ...

想當年Post76仲係用blog型式,我就係search PS3初代出唔出到RAW俾Amp去解碼TrueHD同DTS HD,揾下揾下就揾到呢度講PS3出新Firmware。就係咁就做左10年會員。期間因為有小朋友,所以放棄左AV一段時間。可惜因hardware問題初代PS3出唔到RAW,最後只好賣走,機就走左,人就留左係度一直係毒海。下次見到大王一定揾你合照

leo25 發表於 2018-11-17 01:08

小瑟 發表於 2018-11-16 08:11
謝leo兄, 我們希望除左參展商之外, 主辦方都應該做多D野出來比來睇展的朋友可以更多野玩, 更多著數, 咁先 ...

有緣相見的話一定會搵大王合照{:6_238:}
仲有姓陸嗰位靚仔{:6_138:}

小瑟 發表於 2018-11-17 08:24

sika 發表於 2018-11-16 17:18
我想問下買左 OK 張 $120 收據, 有冇得換返張實體票架?? 我覺得張實體票好靚, 想要張黎留念, 如果有就好 LU ...

可以架, 入左場之後, 就可以去換黑膠, 換的時間, 你可以問返工作人員同你換返一張正式門票, 我地都估大家都可能會有興趣收收藏返張票, 所以我地都印定哂出來呀!{:1_344:}

再次多謝你的支持!{:1_249:} {:1_259:}

小瑟 發表於 2018-11-17 08:25

andyau88 發表於 2018-11-16 19:40
想當年Post76仲係用blog型式,我就係search PS3初代出唔出到RAW俾Amp去解碼TrueHD同DTS HD,揾下揾下就揾 ...

哈哈....你勾起左唔小我多年前的回憶呢!!!!{:1_254:}

vital 發表於 2018-11-17 10:00

辛苦所有工作人員,一定要去支持{:12_724:}

triplekkui 發表於 2018-11-17 12:30

去唔到8月會展個show, 今次一定要來{:6_128:}

nippon 發表於 2018-11-17 17:39

請問OK買,是否叫“影音消費展”
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 【香港影音玩樂展2018】$30 及 $120 入場門票禮品及優惠一覽

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。