cheung2217 發表於 2018-11-15 07:38

魚2供電條線,鴨記聯x有得買嗎?幾錢條?

kelvinsin 發表於 2018-11-15 07:40

kkluk6 發表於 2018-11-15 01:53
一分錢一分貨,一條420 2m,一條980 2m,
魔獸之前用已收貨,換魚衹是更上一層樓,自己一直想1000元心理關 ...

我依家用魔獸直插電視,開播爾去功放。你覺得如果買條魚應該去邊處?我唸係電視上魔獸同魚嘅分別應該唔會大吧?

kkluk6 發表於 2018-11-15 08:52

cheung2217 發表於 2018-11-15 07:38
魚2供電條線,鴨記聯x有得買嗎?幾錢條?

聯興我之前打電話有貨,我在旺角潻置SoundLab 買兩舊

kkluk6 發表於 2018-11-15 09:04

魚由oppo入Tv,魚是靚D,我65對電視比較明顯見到分別,試過改插聲音我覺得D聲分析力好D和好似大聲小小,純個人觀感,插聲試多幾套戲我18號才決定買多條做聲,開㙛爾丅和魔獸8k比其他器材用,

kkluk6 發表於 2018-11-15 09:29

師兄如果你要加前供,oppo要跟我咁樣set,如果唔係冇訊號,我搞咗好耐,

kkluk6 發表於 2018-11-15 09:31

參考下,但不一定正確,

neil 發表於 2018-11-15 10:34

小小Pat 發表於 2018-11-14 15:06
呢隻?
FIBBR Crystal即日推出市場,長度方面一共有三款選擇,分別是 :

師兄!邊到做緊依個價?想入

小小Pat 發表於 2018-11-15 10:55

neil 發表於 2018-11-15 10:34
師兄!邊到做緊依個價?想入

米樂影音有限公司為Fibbr(菲伯爾)香港總代理,可能下星期個show有展示!{:1_338:}

kkluk6 發表於 2018-11-15 11:21

我自己覺得差一舊水不如買魚,起碼之前76 其他師兄有用過有報告,唔使搏,

AskaLung@FB 發表於 2018-11-15 11:29

我係用緊彩虹魚2.0加前供電缐,前供電缐再用PLS攞電的{:6_122:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: Rainbow fish hybrid 2.0 光纖線特價即入貨

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。