leekoonhung 發表於 2018-10-26 17:34

當然啦!幼稚園都入唔到,攬住D似多聲道喇叭當高檔野用

xmen 發表於 2018-10-26 17:38

MDLP 發表於 2018-10-26 17:33
我唔識版主
不過你咁緊張
邊個玩分身好清楚

師兄 不要離題好不好

chan@76 發表於 2018-10-26 17:39

樓主control 7 好似係冇預留鏍絲位
上牆要自己度度方法

MDLP 發表於 2018-10-26 17:43

師兄 不要離題好不好

師兄你都唔好玩分身

usopp 發表於 2018-10-26 17:46

我搵唔返個source,但我印象中708i 有三組input的,有兩組係比你bi amp,就一定要用active crossover 的,但另一組input係有crossover 的,但不能bi amp

matt88p 發表於 2018-10-26 17:48

MDBB/Xmen/Mr leekoonhung Andrew, 真係夠喇!!
唔好咁小朋友啦, 如果過去我有嘢得罪你, 真係講聲唔好意思, 小弟唔夠你犀利, 音響知識唔夠你好,器材亦永遠唔會set得好過你, 只希望你玩得開開心心, 但係我次次1回覆任何嘢你梗係要用分身玩嘢!! 你有你玩我有我玩, 好嗎??其實你啲嘢真係好多人都知, 其實以上嗰幾個名全部都係你.....唔好再抓爛自己塊面啦好唔好?? 你一直深深不忿落去, 其實冇意義, 你亦唔會影響到我, 但係你就嘥緊自己寶貴時間!! 有時間不如花多啲心機同自己啲小朋友傾下計好過啦!!
人哋76版主都已經好聲好氣同你講叫你唔好再用分身玩嘢, 何必仲要繼續呢?? 再講多一次, 小弟非常唔好意思!! 如果有嘢得罪你, 講聲sorry!! 大家開開心心好嗎?? {:8_387:}

hei65 發表於 2018-10-26 17:49

chan@76 發表於 2018-10-26 17:39
樓主control 7 好似係冇預留鏍絲位
上牆要自己度度方法

7系有留位, 背同底都有預留4口鏍絲位

leekoonhung 發表於 2018-10-26 17:49

師兄 不要離題好不好

係喎!離咗题可能患上"分身分裂証"

xmen 發表於 2018-10-26 17:51

hei65 發表於 2018-10-26 17:00
唔會啦, 右邊係屋入口, 左邊係飯枱...只能以玩在型式玩.

送佛送到西
睇下幫唔幫到手
https://westlakepro.com/product/jbl-708i/

xmen 發表於 2018-10-26 17:52

hei65 發表於 2018-10-26 17:49
7系有留位, 背同底都有預留4口鏍絲位

http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/7-series/708i#.W9LjQh4RXqs

呢個網有晒
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 請教~ 有關JBL 7系喇叭

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。