purplecould 發表於 2018-10-24 13:50

請問X20Pro用家能否在香港裝Playstore,youtbe,Netflix.
其次香港是沒有代理的嗎?謝謝大家!

fishbone8822 發表於 2018-10-24 14:06

Sywleung 發表於 2018-10-24 13:47
外置usb bd drive 播有静音師太既番梘 bd 是否可以破解?

理論上得, 本身播FILE都得(沒有静音問題), 不過有待求証{:1_259:}

tommychan1972 發表於 2018-10-24 14:38

fishbone8822 發表於 2018-10-23 21:36
x8路過 +1

fishbone兄上次提點有新機出所以我等了幾個月先出手,謝謝你

tommychan1972 發表於 2018-10-24 14:41

hkboy 發表於 2018-10-23 23:03
我都入左貨,希望明天提到貨啦~~

原本我都係今天收貨,後來心急昨天改成到順風自提{:1_338:}

tommychan1972 發表於 2018-10-24 14:47

MingSir 發表於 2018-10-24 10:28
恭喜師兄, 請問咩價入手? BDMV, BD-iso 播放暢順嗎?

你上圖薄睇得兩間買,都是一樣價,我不是官網買的,BDMV BD-ISO 試了都暢順

tommychan1972 發表於 2018-10-24 15:09

暫時玩咗一晚上算滿意 ,我用1080電視都幾清顏色唔錯,插原廠hdmi線畫面順暢,睇演唱會比之前用開七、八年部media player 聲音開揚,不過插4T hard disk認唔到,插2T就冇問題,後尾加Hard disk dock便認到隻4T

tommychan1972 發表於 2018-10-24 15:13

早上電視反光所以打斜影

tommychan1972 發表於 2018-10-24 15:18

仲有想問吓我插隻Hard disk到Router,想在player睇佢要我入用戶名和密碼,我入了Wifi名和密碼佢都話錯, 究竟係唔係個hard disk有加密呢 ?我用手機又唔洗入喎,有冇人知道係乜嘢?

ctmctm2012 發表於 2018-10-24 15:48

恭喜師兄{:6_193:}

rickytang 發表於 2018-10-24 16:54

tommychan1972 發表於 2018-10-24 15:18
仲有想問吓我插隻Hard disk到Router,想在player睇佢要我入用戶名和密碼,我入了Wifi名和密碼佢都話錯, 究 ...

一般區域網共享預設用戶名和密碼通常都係打 admin,可以試試~~

用戶名 admin
密碼 admin
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 開箱點燈Zidoo Z9S

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。