RilakkumaLeung 發表於 2018-10-6 14:11

遲遲先換的天龍

昨天開開心心放工回家途中, 突然收到 朋友A whatsapp, "成人影像生命" (請自行轉做英文), 天龍6400 $89XX, 我當唐嚇一跳, 無耐朋友B 就話在K11附近, 問我點, 其實我一直想換Yamaha 3080, 但見到呢個價, 我就諗左幾分鐘, 之後叫朋友B幫手了, 岩岩收到貨, 影完相分享完宜家準備砌佢一野金, 再次多謝朋友A 及朋友B

小小Pat 發表於 2018-10-6 14:28

我都係收到通知,今朝一早打去,好在重有貨,即刻出門去攞機{:1_341:}

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-6 14:42

小小Pat 發表於 2018-10-6 14:28
我都係收到通知,今朝一早打去,好在重有貨,即刻出門去攞機

正, 快D去拎, 拎完快D砌佢一鑊

小小Pat 發表於 2018-10-6 14:48

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-6 14:42
正, 快D去拎, 拎完快D砌佢一鑊

今晚先有時間,睇你砌住先{:1_328:}

DickLai@G 發表於 2018-10-6 14:50

呢個價真係無敵!!好底呀!

關大爺 發表於 2018-10-6 15:05

宜家成人影像好似賣amp都幾平{:6_141:}

bbcm2 發表於 2018-10-6 18:59

請問出邊街貨做緊幾錢呀?

wman 發表於 2018-10-6 19:01

恭喜 ,呢個價 ,扺玩 {:6_178:}

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-6 20:05

wman 發表於 2018-10-6 19:01
恭喜 ,呢個價 ,扺玩

真心抵玩, 但機身好好好好好熱

wman 發表於 2018-10-6 20:43

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-6 20:05
真心抵玩, 但機身好好好好好熱

呢個好似係天龍通病 ,我有個朋友以前用天龍 ,成日熱到著红燈,所以佢個花名叫水煲{:6_176:}

其實你可以學一些師兄, 機頂加風扇 {:6_193:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 遲遲先換的天龍

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。