RilakkumaLeung 發表於 2018-10-8 14:11

wman 發表於 2018-10-6 20:43
呢個好似係天龍通病 ,我有個朋友以前用天龍 ,成日熱到著红燈,所以佢個花名叫水煲   

其實你 ...

將會買把notebook風扇比佢, 怕佢發高燒

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-8 14:15

reborn3396 發表於 2018-10-6 22:45
其實唔駛咁神秘,小瑟大王都有推介。https://post76.hk/news/2018/10/av-life-k11-new-shop/?from=forum_to ...

都係既, 不過每個討論區規則都唔同, 先費時開真名, 指在share比其他c hing, 都無乜話神唔神秘既

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-8 14:16

kkgoal 發表於 2018-10-6 21:35
認同,唔駛9K玩哂3大制式,仲要Mij!應該係出新款,個價先會跌!

好大機會係唔support imax enhanced, 但真心好抵玩

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-8 14:19

qaz123 發表於 2018-10-7 02:48
近兩三代的確熱,你見有師兄要自己diy風扇就知,或者開住冷氣可能解決

開住冷氣架啦, 但都好熱, 可能放喺個架最低層, 所以都睇緊notebook 風扇, 貪佢又大魰薄, 放機頂fit 曬

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-8 14:19

hunghung4 發表於 2018-10-7 10:33
謝謝師兄分享

唔洗客氣, 大家開心share姐

RPO 發表於 2018-10-8 18:15

開住冷氣架啦, 但都好熱, 可能放喺個架最低層, 所以都睇緊notebook 風扇, 貪佢又大魰薄, 放機頂fit 曬 ...

師兄可否分享買咗邊隻notebook風扇,想搵隻又靜又冇燈著嘅{:1_347:}

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-9 09:33

RPO 發表於 2018-10-8 18:15
師兄可否分享買咗邊隻notebook風扇,想搵隻又靜又冇燈著嘅

未買呀, 就來唔喺度, 要11月先得閒D,

風仔風仔仔 發表於 2018-10-9 09:49

其實預留足夠空間散熱, 已足夠,
加了風扇, 有可能增加機箱積塵既機會

小小Pat 發表於 2018-10-9 10:04

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-9 09:33
未買呀, 就來唔喺度, 要11月先得閒D,

我諗住㺯瑪訂隻AC Inifinity,之前有post講過,但搵不到了…

茶母 發表於 2018-10-9 16:45

小小Pat 發表於 2018-10-9 10:04
我諗住㺯瑪訂隻AC Inifinity,之前有post講過,但搵不到了…

用緊,好好用
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 遲遲先換的天龍

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。