issachar 發表於 2018-10-13 02:12

wil-wil 發表於 2018-10-11 22:57
可以唸下!但唔知會會有幾多人三日都肯黎 ... 雖然我地啲節目好豐富!   ...

仲可以諗買 SUPER PASS 先有既特別禮品丫... 不過你地可能唔夠時間籌備... 呢個 idea 出年先玩都得 {:6_138:}

阿正 發表於 2018-10-13 11:16

好事,又可以行吓軟件show ,加油!

小瑟 發表於 2018-10-26 08:33

昨晚sony的活動好多版友都問究竟我哋11月有咩睇,有咩玩?好多謝大家的支持 第一次搞展覽原來要兼顧的事真的非常之多 所以 整個公佈時間比原先進度遲了十分之多但好開心大家都記得11月有一個我哋自己的影音展 嚟緊我哋會有非常之多的資訊同大家分享希望大家多多注意感謝你哋

CDR 發表於 2018-10-30 09:11

Support Support !!

matt88p 發表於 2018-10-31 00:09

諗到都興奮, 絕對支持支持支持!!!!! {:6_157:}

issachar 發表於 2018-10-31 00:37

好期待 {:6_128:} 不如拍下片介紹下

garfunkel910 發表於 2018-10-31 05:46

小瑟 發表於 2018-9-12 19:59
上次我係活動上都話, 希望大家11月唔好去旅行住啦~~~ 去埋我地個展先!! ...

大王,好多參展商,好期待,咁今年仲有無台慶聚餐

jason1969 發表於 2018-10-31 08:43

Congratulation!{:6_195:}

takeishi 發表於 2018-10-31 09:12

{:6_124:}呢個點可以唔支持呀. 我帶埋老豆老母去.

kcmak43396 發表於 2018-10-31 09:28

超期待!
是否免費入場{:6_128:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
查看完整版本: 第一屆『香港影音玩樂展 - Digital Entertainment Show 2018』討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。