gikifk 發表於 2018-9-9 08:33

有錢換新機是好事,但部舊機唔知放倒幾多錢!

Happy89 發表於 2018-9-9 09:26

gikifk 發表於 2018-9-9 08:33
有錢換新機是好事,但部舊機唔知放倒幾多錢!

我都喺Y記用家 , 如可把舊機 trad in加筍價就更好了 !

小瑟 發表於 2018-9-9 10:08

兄弟們,個價真係只可會後現場比版友,唔可以當係市場價,當係答謝大家出席支持Yamaha出呢部AI新機先會有的FANS價,所以多得大家支持先會出到呢D價。{:1_351:}

小瑟 發表於 2018-9-9 10:09

至於76版友有冇筍價,呢個就要睇大家係呢個po既反應,咁小瑟就有機會再同Yamaha方面再三爭取一下呢。{:1_343:}

wil-wil 發表於 2018-9-9 10:44

issachar 發表於 2018-9-8 23:32
個滅口價我聽完 O 哂咀... 如果打算升級冇理由唔係今日比錢啦... 唔通過兩日再上友誠續間問幾錢咩 {:6_17 ...

食杯麵睇戲都係仲樂趣黎!! {:6_177:}

cwdicky 發表於 2018-9-9 10:46

The enrolment was confusing Even I have enrolled the event and how come I needed to resubmit the email again. I missed to reply final email wooow Sad Missed this event !!!!! I hope 76 and Yamaha can give a good offer to 76 members ar Support Support Support

yumikemike 發表於 2018-9-9 10:47

至於76版友有冇筍價,呢個就要睇大家係呢個po既反應,咁小瑟就有機會再同Yamaha方面再三爭取一下呢。{:1_34 ...

支持為版友爭取筍價{:1_351:}

andyleung66 發表於 2018-9-9 10:49

至於76版友有冇筍價,呢個就要睇大家係呢個po既反應,咁小瑟就有機會再同Yamaha方面再三爭取一下呢。{:1_34 ...

筍價?

wil-wil 發表於 2018-9-9 10:58

cwdicky 發表於 2018-9-9 10:46
The enrolment was confusing Even I have enrolled the event and how come I needed to resubmit the ema ...
師兄,唔係要 re-submit 電郵!! 係報名時你無填寫報想出席邊場,我地 pm 晒所有無填出席場次嘅師兄必須要補充資料!!由於呢場有 103 人報名,名額有出席嘅師兄都知個場加到 30 個位一場,我地都好夾硬黎咁滿足大家,所以咁難得嘅名額要抽簽解決!! 但其實包括你,都有 28 人無回覆我想出席邊場,咁真係好難搞!! 令你出席唔到失望請諒解!!

{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}{:6_162:}

亦係到借位同其他出席唔到嘅師兄講,唔好意思! 我地已盡力,同埋由於堅爆場,所以報左名唔代表可以出席,有位師兄黎左唔比入都真係唔好意思!!

cwdicky 發表於 2018-9-9 11:07

ok. then I also here
支持為版友爭取筍價
支持為版友爭取筍價
支持為版友爭取筍價
支持為版友爭取筍價
支持為版友爭取筍價
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 【會後討論】YAMAHA RX-A3080 Surround: ai 演試會 (75#報導更新)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。