samsung 發表於 2018-9-7 06:42

睇完,結論係要玩一套西裝咁樣先最收效呢...{:9_422:}

Wadee53200 發表於 2018-9-7 07:45

如果天龍,馬蘭仕,安橋……願放投資4k播放機,不會俾oppo獨佔,跟著pioneer,價錢應該更親民,好像DVD年代多間廠鬥到……
明年或2O年頭會有部播放機,到時更多師兄討論

小瑟 發表於 2018-9-7 07:54

samsung 發表於 2018-9-7 06:42
睇完,結論係要玩一套西裝咁樣先最收效呢...

暫時係咁睇,我都想試下係Onkyo機上會有咩效果個{:1_338:}

小瑟 發表於 2018-9-7 07:56

Wadee53200 發表於 2018-9-7 07:45
如果天龍,馬蘭仕,安橋……願放投資4k播放機,不會俾oppo獨佔,跟著pioneer,價錢應該更親民,好像DVD年代 ...

其實依家都有既,Sony,Samsung,LG, Panasonichi都有BR機,不過因為市場唔睇好光碟市場,下下要投放數千萬去做機,唔夠量的確係難諗的呢。

HD_2 發表於 2018-9-7 08:35

{:1_332:}...

志緯 發表於 2018-9-7 09:26

小瑟 發表於 2018-9-7 06:21
好一個一步到位呢~
不過呢部真係正, 睇挑戰者真係好唔同, 好認同MDLP兄果句....好懷疑 PQLS果 ...

小瑟師兄我睇到仲有功能TV Type 選擇Reference、Projector、OLED與LCD四種模式揀一種,覺得好特別

志緯 發表於 2018-9-7 09:30

志緯 發表於 2018-9-7 09:26
小瑟師兄我睇到仲有功能TV Type 選擇Reference、Projector、OLED與LCD四種模式揀一種,覺得好特別 ...

補上圖片

civicboy 發表於 2018-9-7 10:26

終於可以換機了!

不過呢口價,可能唔夠貨
比 大陸,台灣,日本 搶晒架

marco 發表於 2018-9-7 10:55

bbocram 發表於 2018-9-7 00:40
希望一出入到手啦

排下先啦{:6_178:}

XPR 發表於 2018-9-7 11:50

期待 OPPO 203硬碰   LX500   {:6_127:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: Pioneer UDP-LX500港行終出了,行價入來睇啦。(1#更新評測)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。