AskaLung@FB 發表於 2018-9-18 14:12

ws1718 發表於 2018-9-18 12:25
只能等!都等這麼久了,不差這一兩個月。

師兄等幾耐我咩所謂,其實我八卦想知佢有冇外掛{:6_138:},有外掛我就有多一個選擇,我依家冇諗過買,但部oppo有咩冬瓜豆腐就可能會考慮

issachar 發表於 2018-9-18 23:32

唉... 佢可以播 SACD...... 我要食幾耐杯麵呀.............{:6_126:}

myblue 發表於 2018-9-19 13:39

issachar 發表於 2018-9-18 23:32
唉... 佢可以播 SACD...... 我要食幾耐杯麵呀.............

其實講佐咁耐(國外內), 都没乜人comment個SACD, 唔知係唔係個質素唔值得講,連厰家都係提有,而唔係講個試播SACD.

issachar 發表於 2018-9-20 00:36

其實講佐咁耐(國外內), 都没乜人comment個SACD, 唔知係唔係個質素唔值得講,連厰家都係提有,而唔係講個 ...

呢個價錢我覺得睇 UHD 係主要, SACD 係 BONUS...... 多個誘因令我換機...

qaz123 發表於 2018-9-20 01:32

其實講佐咁耐(國外內), 都没乜人comment個SACD, 唔知係唔係個質素唔值得講,連厰家都係提有,而唔係講個 ...

部機都未有貨

myblue 發表於 2018-9-20 09:00

各位Ching. no offense, 部機係未出,不過就排山倒海地勁多影視上的試播及評論,唯獨没有两聲度的SACD, 如果話部機纯UHD為主的話,先鋒就唔好話呢部係萬用機,等各位将佢同203比較,連價錢都比較埋?如純UHD的話,何不Sony X700, DV乜都有,仲超平添。 比得先鋒呢個錢,斷估唔會剩係同Sony比畫質鋭利吓話。

HD_2 發表於 2018-9-20 10:43

qaz123 發表於 2018-9-20 01:32
部機都未有貨

今日出。。。。。。。

qaz123 發表於 2018-9-20 12:08

HD_2 發表於 2018-9-20 10:43
今日出。。。。。。。

出左就自然有人試

ws1718 發表於 2018-9-22 10:48

想挂字幕看片的不用等了,买OPPO 剑桥吧!

civiclau 發表於 2018-9-22 10:55

越左就自然多人入手架啦....我都等緊有越先出手,下下入手再等你有冇越就死得啦
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11
查看完整版本: Pioneer UDP-LX500港行終出了,行價入來睇啦。(1#更新評測)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。