ronaldlaw 發表於 2018-7-27 23:37

1) 回覆你當晚最想聽邊個單位唱咩歌呢??
Rubberband, 有新聽新,梗係逆流之歌&那一端

2) 你會同邊個一齊來呢個音樂會呢??
我個仔,一定要聽廣東歌

3) 你是否 Sony Mobile 的用家呢??
曾經係,唔排除將來又係

4)PM 小瑟留下你的姓名+聯絡電話
ronaldlaw

ivychow 發表於 2018-7-28 02:19

我愛二汶???!!!我要聽二汶唱同桌的你 同埋聽Rubberband 唱一期一會

我老公,因為佢勁鍾意Rubberband?

暫時未係,我老公曾經係,我二哥係SonyMobile Fans?... 可能因為今次聽完個音樂會而全家都係?{:1_264:}

ykluk 發表於 2018-7-28 10:08

RubberBand x 林二汶 2個單位都咁正, 小弟差唔多有晒佢哋全部碟, 梗係超想聽佢哋玩live~!! 以佢哋能力同可變能力, 最好有啲我估唔到咁過癮既crossover玩就真係正到暈~!! {:6_157:}

同老婆一齊嚟是常識吧~!! {:6_174:}

sorry, 唔係...{:9_434:}

4)PM 小瑟留下你的姓名+聯絡電話
你有的~{:6_176:}

wtakwai 發表於 2018-7-28 10:59

最想聽 RubberBand 的Simple Love Song
同埋林二汶既只怕不夠時間看你白頭

當然同至愛的一齊睇啦!

暫時未係, 但身邊好多朋友都係

小瑟 發表於 2018-7-28 15:01

ykluk 發表於 2018-7-28 10:08
RubberBand x 林二汶 2個單位都咁正, 小弟差唔多有晒佢哋全部碟,...

你又岩, 我又真係有呢~

Raycheung 發表於 2018-7-28 22:29

支持活動{:6_149:}

小瑟 發表於 2018-7-28 23:52

Raycheung 發表於 2018-7-28 22:29
支持活動

你有冇玩呀??? 好似唔見你個名呢????

Raycheung 發表於 2018-7-29 08:09

小瑟 發表於 2018-7-28 23:52
你有冇玩呀??? 好似唔見你個名呢????

我唔得閒,純支持76攪活動{:6_136:}…

小瑟 發表於 2018-7-29 10:28

Raycheung 發表於 2018-7-29 08:09
我唔得閒,純支持76攪活動…

多謝哂你呀~~~ 其他版版都可來參加呀!!!! {:6_128:}

gaogap_baby 發表於 2018-7-29 20:07

好多rubberband既歌都好好聽 加二汶靚聲一定好正 聽咁多次rubberband live 想聽多d side track
終極想聽:rb+二汶唱 阿藍的故事
同個樣有幾分似二汶 又同我一樣好鍾意rb既閨蜜來睇
絕對係!多過十年!仲介紹男友齊齊用添
用緊XZ1 之前用過XA1Ultra X3compact ...
仲有sony cam
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 【76送您】RubberBand x 林二汶 Xperia極!玩樂派對門票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。