timmy 發表於 2018-5-29 20:00

決不要以真正av amp加喇叭去對比,樓本唔同野

Raycheung 發表於 2018-5-29 23:06

wingyinff 發表於 2018-5-29 18:13
要你清場咁絕?

唔緊要,慢慢就會由零開始,一件一件咁買返,我而家都係做緊依個動作,只係拉長個時間黎做,可以做到已經好開心,哈哈

wingyinff 發表於 2018-5-30 00:58

timmy 發表於 2018-5-29 19:59
我都係因小朋友出世前,成套機av加2ch賣晒,我有試過2700,5600兩者係市場上的確明顯佔優,我個人認為睇你 ...

師兄,直上咗喇
一炮過碌咗成皮感覺真係。。。。。

timmy 發表於 2018-5-29 20:00
決不要以真正av amp加喇叭去對比,樓本唔同野

呢個明白嘅,唉,我諗來都有套 cheap cheap 二手喇叭
呢家往事只能回味

wingyinff 發表於 2018-5-30 00:59

Raycheung 發表於 2018-5-29 23:06
唔緊要,慢慢就會由零開始,一件一件咁買返,我而家都係做緊依個動作,只係拉長個時間黎做,可以做到已經 ...

唯有等我個仔大 D 毒埋佢一齊睇戲啦

Raycheung 發表於 2018-5-30 07:15

wingyinff 發表於 2018-5-30 00:59
唯有等我個仔大 D 毒埋佢一齊睇戲啦

{:6_142:}這是最強大武器,好好善用{:6_142:}

wingyinff 發表於 2018-5-30 14:44

Raycheung 發表於 2018-5-30 07:15
這是最強大武器,好好善用

果然係同道中人

antik0928 發表於 2018-5-30 17:29

師兄,直上咗喇
一炮過碌咗成皮感覺真係。。。。。

錢使左就有動力搵返,入左屋未呢? 整個開箱文大家研究下

wingyinff 發表於 2018-5-30 18:51

antik0928 發表於 2018-5-30 17:29
錢使左就有動力搵返,入左屋未呢? 整個開箱文大家研究下

未入屋,星期五到貨
希望星期五晚有機會攪

到時再攪個開箱文俾大家

antik0928 發表於 2018-5-30 20:59

wingyinff 發表於 2018-5-30 18:51
未入屋,星期五到貨
希望星期五晚有機會攪

我都係,所以打算早收工返歸迎接佢
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: Yamaha Soundbar 決擇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。