Raycheung 發表於 2018-5-29 07:41

wingyinff 發表於 2018-5-29 01:20
明天打去問下先
BTW,其他分店有無 9 折呢個優惠呢?

好似幾個通利門市都有,近邊個去邊個啦,尖沙咀、沙田、灣仔、megabox

antik0928 發表於 2018-5-29 07:53

wingyinff 發表於 2018-5-29 01:20
明天打去問下先
BTW,其他分店有無 9 折呢個優惠呢?

以我所知係只係九龍灣有

Raycheung 發表於 2018-5-29 07:56

wingyinff 發表於 2018-5-28 22:52
原來係同路人,同是天涯淪落人....

你比我好,起碼仲有得選擇權,我當時只有一條路,寶劍贈佳人{:6_124:}

antik0928 發表於 2018-5-29 08:33

好X慘,男人嗜好都係個啲啦,係女人唔明遮

antik0928 發表於 2018-5-29 10:33

其實師兄想請教下,隻貓點樣可以踢落個坐地喇叭?

wingyinff 發表於 2018-5-29 18:12

antik0928 發表於 2018-5-29 07:53
以我所知係只係九龍灣有

Confirm 只得 MegaBox 有,做到 31/5

wingyinff 發表於 2018-5-29 18:13

Raycheung 發表於 2018-5-29 07:56
你比我好,起碼仲有得選擇權,我當時只有一條路,寶劍贈佳人

要你清場咁絕?

wingyinff 發表於 2018-5-29 18:14

antik0928 發表於 2018-5-29 08:33
好X慘,男人嗜好都係個啲啦,係女人唔明遮

女人好奇怪,男人留在家玩心頭好就嘈到拆天
係要攪到個男人出去玩時先知驚

wingyinff 發表於 2018-5-29 18:17

antik0928 發表於 2018-5-29 10:33
其實師兄想請教下,隻貓點樣可以踢落個坐地喇叭?

佢由地下跳上喇叭頂,但我係頂放咗張單張
佢一踏上去,紙就跣走,佢一急就撐喇叭頂側跳返落地
可憐我隻 Chario 座地喇叭就被貓咪一腳虎後撐撐咗落地

timmy 發表於 2018-5-29 19:59

我都係因小朋友出世前,成套機av加2ch賣晒,我有試過2700,5600兩者係市場上的確明顯佔優,我個人認為睇你玩機空間大小而定,細既真係2700夠用,定位上我覺得以soundbar 計係可收貨,如你空間大就直上5600加隻量感大既低音
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: Yamaha Soundbar 決擇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。