oldappletree 發表於 2018-4-11 17:18

我之前部LG 都出過問題,師傅上嚟換咗零件,現在都so far so good 希望c hing 亦都大步攬過。換到好為止。https://post76.hk/thread-239406-1-1.html

vincent369 發表於 2018-4-11 17:26

Mosque 發表於 2018-4-11 16:20
唔關LG事,是物流亂Q咁掟做成

我一定唔相信2次,是2次,都是物流的問題...可能我太認真...

KennyTam@FB 發表於 2018-4-11 21:19

原裝未開嘅箱,如果咁易比物流掉壞…… 本身設計包裝個部門都可能有啲問題…… 即係又係 LG

kelvin_chung78 發表於 2018-4-11 21:52

oldappletree 發表於 2018-4-11 17:18
我之前部LG 都出過問題,師傅上嚟換咗零件,現在都so far so good 希望c hing 亦都大步攬過。換到好為止。...

今天下午有新進展,CS再call我將本身兩個月既保養,去到加多半年保養,因為屋企都趕住入伙,所以都唔想搞咁耐,依家等緊運輸call幾時送貨!
謝謝大家既意見,送貨後會update比各位ching知情況

kelvin_chung78 發表於 2018-4-11 21:55

KennyTam@FB 發表於 2018-4-11 21:19
原裝未開嘅箱,如果咁易比物流掉壞…… 本身設計包裝個部門都可能有啲問題…… 即係又係 LG ...

其實我都咁諗!

sharkpigyu 發表於 2018-4-12 05:55

希望師兄今次可以順順利利 無事無幹{:1_326:} 其實買所有電器都係睇彩數 咩牌子咩製造地方都可能有問題!我相信新買嘅雪櫃應該比較少人壞 仲要壞2次 我係5年前 竟然可以連續2次送來嘅雪櫃都有問題 搞到我成2個幾星期無雪櫃用 仲要個時係夏天{:1_336:}

trango 發表於 2018-4-12 07:33

原裝未開嘅箱,如果咁易比物流掉壞…… 本身設計包裝個部門都可能有啲問題…… 即係又係 LG ...

如果一楝電視, 盒叠盒其中一邊俾重物襲擊過...也不是沒有可能的
LG電視我本身都鐘意, 希望師兄可以放下成見, 好好享受AV life{:1_339:}

Rakehell 發表於 2018-4-12 09:57

祝樓主師兄開心收貨正常操作.

我上個星期都收貨 LG C7P , 開心使用中.其實我好早都有成見韓仔機麻麻 , 但係呢幾年真係唔同晒。Esp 係 OLED 系列.

Mosque 發表於 2018-4-12 10:06

SonSon 發表於 2018-4-12 10:13

vincent369 發表於 2018-4-11 17:26
我一定唔相信2次,是2次,都是物流的問題...可能我太認真...

Panasonic一定唔會有呢個問題{:6_193:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9
查看完整版本: 買了LG 65SJ9500, 問題大到不得了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。