toms110 發表於 2018-3-30 23:37

多毛肥 發表於 2018-3-30 21:57
好彩我未up,我都係鬼妹
會唔會係鬼妹未對應sony tv,因為用落覺得鬼妹幾多bug又少update,字幕都出出下冇左 ...

係未對應到, 第日就算203得, 鬼妹都可能仲要一段時間. 另外, 鬼妹同203、205一樣多bug, 字幕我就暫時未試過有問題, 但聽CD就到而家都係播一陣就停幾秒, 同部份203師兄一樣{:6_148:}

horacetanghh 發表於 2018-3-30 23:38

多毛肥 發表於 2018-3-30 21:57
好彩我未up,我都係鬼妹
會唔會係鬼妹未對應sony tv,因為用落覺得鬼妹幾多bug又少update,字幕都出出下冇左 ...

其實如果大家唔係用Apple TV 4K 或 Netflix, 就唔需要咁快update, 好老實講,我update 咗,但DV 同 HDR 的比較,除了多了個DV logo(感覺良好),我真係睇唔到分別,可能我木眼啩. (我估除非你好似HDTVTest 咁兩部TV side by side, 然後定格去比較,就可能睇到有嘅

hohodog900 發表於 2018-3-30 23:43

toms110 發表於 2018-3-30 19:10
同埋呢個FW應該係大陸版, 因為個語音輸入變咗要講國語先得(之前係廣東話), 其他UP咗嘅師兄可以試吓{:6_161: ...

有冇去設定--->語音, 然後揀番廣東話?
update 完可能reset咗去普通話!

G36 發表於 2018-3-31 00:44

Sony呢台大龍鳳仲要玩幾耐?

toms110 發表於 2018-3-31 04:20

hohodog900 發表於 2018-3-30 23:43

剩係有得揀"中文"或"英文"............

yin919 發表於 2018-3-31 12:47

Sony A1 冇語音設定{:1_247:}

xhatax 發表於 2018-3-31 15:18

yin919 發表於 2018-3-31 12:47
Sony A1 冇語音設定

点會冇:你去設定:揀語音....

yin919 發表於 2018-3-31 20:41

我部Sony冇吖{:1_331:}

ChungTseChu@FB 發表於 2018-3-31 21:37

sony4月先有得更新 但係冇講阿杜比vision{:1_331:}

toms110 發表於 2018-4-1 00:47

師兄, 你都係A1? 我果部無你嘅選項, 同樓上師兄一樣
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 有 HK Sony TV Dolby Vision Firmware 可以download 啦!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。