AskaLung@FB 發表於 2018-4-13 19:42

yin919 發表於 2018-4-13 19:02
SONY客戶服務本部回覆

多謝閣下的查詢。

四月之後會更新,依家又話要等到五月{:1_250:}

toms110 發表於 2018-4-13 20:05

AskaLung@FB 發表於 2018-4-13 19:42
四月之後會更新,依家又話要等到五月

正PK, 上年買機又話年尾, 2018年頭又話1月, 跟住4月, 而家又話5月, 吹吹下就一年, 真係要講句: 打你唔好走開{:6_199:}

lkw2005 發表於 2018-4-13 20:58

yin919 發表於 2018-4-13 19:02
SONY客戶服務本部回覆

多謝閣下的查詢。

有冇問佢點解故意拖延更新?
呢次佢冇藉口話因為Android, Google既語言問題啦,因為同樣用正體中文既台灣都已經更新左

hongwu 發表於 2018-4-21 17:37

剛剛更新成功,4k 60 4:2:010bit, 4:4:4, 4:2:2

AskaLung@FB 發表於 2018-4-21 23:38

hongwu 發表於 2018-4-21 17:37
剛剛更新成功,4k 60 4:2:010bit, 4:4:4, 4:2:2

更新咩成功嘅請問?

hongwu 發表於 2018-4-22 02:43

你自己睇

civiclau 發表於 2018-4-22 05:41

你自己睇

師兄 請教那裡可以找到DL 同埋支援X9300E嗎? 因見到你只有C/D

hoikei 發表於 2018-4-22 13:05

你自己睇

都唔係A1

hongwu 發表於 2018-4-22 15:46

civiclau 發表於 2018-4-22 05:41
師兄 請教那裡可以找到DL 同埋支援X9300E嗎? 因見到你只有C/D

電視遙控按Help制,內有更新檢查

civiclau 發表於 2018-4-22 17:12

hongwu 發表於 2018-4-22 15:46
電視遙控按Help制,內有更新檢查

佢個系統軟體更新話我最新冇野比我更新喎!
我現在係 PKG6 2669.0070HKA
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 有 HK Sony TV Dolby Vision Firmware 可以download 啦!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。