墳場發電機 發表於 2019-12-13 17:30

Mosque 發表於 2019-12-13 20:55

heerocolour 發表於 2019-12-24 10:23

我買左呢條,本身都買開線,難得講到光纖咁好攪到心有少少痕就買一條換左條8K線試下.......
換左係唔同D,個光暗位唔同左好清晰~~
諗緊換多條俾部500用~~

P.S.: 佢地d線係有時有少少問題,我普通線都試過壞,不過好在係佢肯換條新既俾你~~

HD_2 發表於 2019-12-24 11:04

墳場發電機 發表於 2019-12-13 17:30
https://www.audioquest.com/cables/digital-cables/hdmi/carbon

我見識少,請問呢條官網Carbon點解又唔 ...

假貨{:1_333:}

issachar 發表於 2019-12-24 18:21

我都心思思想試 8K 光纖... 但係之前用光纖有問題... 真係怕左....

GARYKWONG@G 發表於 2019-12-24 20:21

早雨日旺角地庫見到都要,$700幾一條。

issachar 發表於 2019-12-24 23:39

heerocolour 發表於 2019-12-24 10:23
我買左呢條,本身都買開線,難得講到光纖咁好攪到心有少少痕就買一條換左條8K線試下.......
換左係唔同D, ...

雙 12 整條玩下都好...

20120820 發表於 2019-12-26 21:01

平平地玩下也好.

issachar 發表於 2019-12-27 14:22

呢次淘仔真係快到驚人.... 尋日已經送去公司,放假所以收唔到... 今朝返到黎已經喺枱面!

komkom 發表於 2019-12-27 16:09

最近見網上大熱 魔兽8K光纤綫 忍唔住買咗兩條第三代光纖綫 点知老板送多1條5M長8K銅綫 真意想不到
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15
查看完整版本: 世界第一條hdmi 2.1 8k光纤

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。