LYKH 發表於 2018-1-4 16:28

買咩,咁一定唔得啦。。。

但又會唔會係陳列品,翻包過?

如果換貨,一定要望下有無開過箱。。。

jj3380 發表於 2018-1-4 17:30

我之前部89,同現在部901也非常妥當,電器嘢有時真係撞手神,樓主情況可能是部機運送時出了問題,但最緊要代理肯做嘢攪掂佢。

iceicecoffee 發表於 2018-1-4 19:10

Pioneer個sales manager比咗2個方案我:
1)收返部新機,跟住借部舊機比我直致再返貨
2)佢話用最短時間幫我維修返個display{:1_342:}
同Pioneer果邊傾完,我話睇下dealer仲有無貨先決定,然後直踩上鋪睇下點攪,上到去sales都話無貨,最後1部比我買咗!(失望中)點知.........

突然有個哥哥送2部機嚟,原來間鋪賣咗比我之後,再係代理落order, 今日送貨! 咁即場拆箱check機,等聽日送貨,真係鋒迴路轉

matt88p 發表於 2018-1-4 21:10

iceicecoffee 發表於 2018-1-4 19:10
Pioneer個sales manager比咗2個方案我:
1)收返部新機,跟住借部舊機比我直致再返貨
2)佢話用最短時間幫 ...

點知聽日送到之後一打開..... {:1_262:}

關大爺 發表於 2018-1-4 21:34

matt88p 發表於 2018-1-4 21:10
點知聽日送到之後一打開.....

點知聽日送到之後一打開..X2{:6_174:}

alanadc23 發表於 2018-1-4 22:21

leekoonhung 發表於 2018-1-4 22:25

Pioneer LX-902 limited edition{:6_143:}{:6_143:}

savage121212 發表於 2018-1-4 22:43

alanadc23 發表於 2018-1-4 22:21
比我一定辛苦d自己攞

我12月23号買連埋一对後置都係辛苦啲自己攞貨唔等送

xianglan 發表於 2018-1-5 07:39

Chung good morning this is unacceptable LA(brand new stuff)

avbaby 發表於 2018-1-5 08:11

現場Check過新機冇問題最好即時搬走喇,仲比機會人出股或咩
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: Pioneer LX-901 d QC真係差(最新update)又有新update@ #23

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。