ManWa@FB 發表於 2018-1-19 11:58

ip_csl 發表於 2018-1-17 20:00
有冇搞錯

我1月6號登記, 話大概1月20號到, 又甩期!

Prince168 發表於 2018-1-19 12:46

話船期遲了,你信唔信?

diff 發表於 2018-1-19 22:11

我12月29 日登记
話10 號添
都唔知佢想點
明知送, 都唔留定啲貨

Prince168 發表於 2018-1-19 22:52

diff 發表於 2018-1-19 22:11
我12月29 日登记
話10 號添
都唔知佢想點

同意!

ngong 發表於 2018-1-19 23:38

原來仲咁缺貨,早排入Z1R送缐冇現貨送,等了一星期就取到真係幸運⋯⋯
希望大家早日到手吧。

ip_csl 發表於 2018-1-20 00:11

肥花有人急放$1200{:6_121:}

diff 發表於 2018-1-20 01:12

ip_csl 發表於 2018-1-20 00:11
肥花有人急放$1200

唔係急就有用{:1_340:}

billyduck 發表於 2018-1-20 04:53

ip_csl 發表於 2018-1-18 13:25
其實是想幫補買新線比新入的mavson v2

c兄咁穚我又係入左日版mavson v2,c兄諗住夾咩線?{:1_344:}

ip_csl 發表於 2018-1-20 09:00

billyduck 發表於 2018-1-20 04:53
c兄咁穚我又係入左日版mavson v2,c兄諗住夾咩線?

我不是日版呢!只是上星期入金磚時,無意中見到清貨demo價($8800),ㄧ試便中毒(因本人主打人聲)我都煩惱夾咩線(但新近入了Jalya II, PD8,金磚和Mason V2),可能平平地入條OCAU X算了!
另師兄有乜推介?

ip_csl 發表於 2018-1-20 09:10

diff 發表於 2018-1-20 01:12
唔係急就有用

黑磚竟然有人放$7200(保到今年六月)係未有病,但竟然有人很快$7000接手,其實是否有人在托價{:6_134:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 2017年最後的玩具~ WM1Z

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。