yin1492 發表於 2017-12-13 15:47

pac 發表於 2017-12-13 11:09
可以了.
RX480 都已經可以硬解4K 啦

唔該大師

chopinlau 發表於 2017-12-13 16:35

PAC請問嗰UHD ROM係咪一定要佢所指的牌子及型號的BDXL機先可以rip倒?有無人試過佢無提到而又rip到的?thx !

pac 發表於 2017-12-13 16:56

chopinlau 發表於 2017-12-13 16:35
PAC請問嗰UHD ROM係咪一定要佢所指的牌子及型號的BDXL機先可以rip倒?有無人試過佢無提到而又rip到的?thx...

佢提供就會安全D囉
我之所以用外置UHD ROM 系因為外置可以加LPS及地盒RIP 碟,
Rip 出來的效果更勝原碟{:6_138:}

chopinlau 發表於 2017-12-13 18:00

佢提供就會安全D囉
我之所以用外置UHD ROM 系因為外置可以加LPS及地盒RIP 碟,
Rip 出來的效果更勝原碟{:6 ...

明白,咁我下載試用版試吓先。

對;外置方便用LPS 。

toms110 發表於 2017-12-13 22:45

佢提供就會安全D囉
Rip 出來的效果更勝原碟{:6 ...

我都手痕入定先{:6_143:}

pac 發表於 2017-12-13 22:51

我都手痕入定先

你又系日本入?

toms110 發表於 2017-12-14 00:33

pac 發表於 2017-12-13 22:51
你又系日本入?

係呀,有3款,Buffalo、Logitec同Pioneer,我揀佢係因為可用USB攞電,唔駛行火牛{:6_122:}

大玩偶 發表於 2017-12-14 11:11

我等 DVDFAB 出全面破解 .... 想RIP 哂堆 港版卡通片佢 ! {:6_122:}

kkch 發表於 2017-12-14 11:18

我都手痕入定先

可否告知邊度買同埋幾錢?Thx!

ac388 發表於 2017-12-14 11:25

我都手痕入定先

Please advise if we can add this rom to Egreat A5 to play regular 4K UHD Bluray disc ???   Thanks.
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: UHD RIP (DEUHD)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。