wman 發表於 2017-10-14 23:06

avfansfans 發表於 2017-10-14 22:01
恭喜C兄有新機玩,我因為三個月前買左4300H所以當日想去試下4400H,我買時雖然知道會出4400H但估唔到個價會 ...

師兄 ,如果我係你的情况 ,我會等 ,所以我都等緊會唔會有 7400 ,但㸃都好,既已入手便盡量享受及發揮其功能吧 。

siukeung 發表於 2017-10-14 23:12

近年買天龍真是沒買錯,而且性價比亦很高!!

marumaro 發表於 2017-10-14 23:32

想問吓C兄之前用開pioneer咩型號呢?
我部85都開始有問題,有時會右面和後置channel冇聲。
插過d線同換位都一樣, 要熄機再開先正常。

我見部4400真係好抵, 但由85換4400又好似downgrade咗
所以都考慮中,其實4400级數同85會差好遠呢?

bellyjerry 發表於 2017-10-14 23:41

marumaro 發表於 2017-10-14 23:32
想問吓C兄之前用開pioneer咩型號呢?
我部85都開始有問題,有時會右面和後置channel冇聲。
插過d線同換位都一 ...

師兄你好,小弟之前用嗰部係P記LX-59,所以今次轉4400感覺上各方面都有所提升,如果師兄用開P記85又心思思想轉會,不妨考慮下直上6400,應該重正啲{:6_193:}

bellyjerry 發表於 2017-10-15 20:53

Chrisboyboy 發表於 2017-10-14 17:31
師兄買左幾銀?我都買咗

邊度買就唔方便講,折咗大約$84xx 啦{:1_351:}

ikkjr 發表於 2017-10-15 21:34

bellyjerry 發表於 2017-10-15 20:53
邊度買就唔方便講,折咗大約$84xx 啦

Ching, 請問可否pm邊道買4400呀, Many thanks {:1_342:}

funny1 發表於 2017-10-15 23:04

bellyjerry 發表於 2017-10-14 22:57
好,就寫幾隻字啦:)So far 玩咗1日,感覺超棒,小弟由Pioneer轉會到Denon,基本操控其實分別唔會太大,所以好 ...

我每日都會用佢聽spotify{:1_340:}配kef r100加埋佢內置個restorer真係完美,分析力完全係一個高層次,每一個音符,樂器營造嘅音象係一五一十出番哂嚟,以前真係聽少好多嘢{:8_389:}{:9_428:}

wman 發表於 2017-10-16 07:48

我每日都會用佢聽spotify配kef r100加埋佢內置個restorer真係完美,分析力完全係一個高層次,每 ...

師兄又放毒氣 {:6_203:}

funny1 發表於 2017-10-16 08:14

wman 發表於 2017-10-16 07:48
師兄又放毒氣

只係又寫下小報告{:6_134:}{:6_135:}{:6_127:}

bellyjerry 發表於 2017-10-16 08:31

我每日都會用佢聽spotify配kef r100加埋佢內置個restorer真係完美,分析力完全係一個高層次,每 ...

師兄,其實想請教下,我已經download咗Denon 個remote apps,Amp就已經連咗我屋企WiFi,但就喺Wifi度搵唔到對應,即係部anp同我電話link唔到,就算想用airplay都一樣search唔到對應,想問部amp度我係咪set漏咗嘢所以搵唔到?謝謝!
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: Denon 4400 試聽會後遺症....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。