KennyCheung1@FB 發表於 2018-5-8 00:57

請問係咪冇貨?

KennyCheung1@FB 發表於 2018-5-8 01:10

請問買x700定x800好呢?
見到差唔多錢

KennyCheung1@FB 發表於 2018-5-8 01:18

呢個即係改咗全區?

pallin 發表於 2018-5-8 09:10

KennyCheung1@FB 發表於 2018-5-8 00:57
請問係咪冇貨?

Yes, 上次賣100部(好似),最好set reminder, 有貨收通知

pallin 發表於 2018-5-8 09:27

KennyCheung1@FB 發表於 2018-5-8 01:10
請問買x700定x800好呢?
見到差唔多錢

1. X800 2017 model。 X700 2018 model 有行貨
2. X700 有Dolby vision 。 x800 冇
3. X800 有藍芽,DSEE-HX。 X700 冇
4. X800 跟機電源缐。 X700 用LPS
買邊隻好睇自己需要,但係買得X700 最好買行貨。計埋運費唔爭得多。

issachar 發表於 2018-5-9 00:47

大鑊, 0係 AMAZON US 落左 ORDER 個賣家同我講唔知係咪 110/220V... 有冇師兄可以話我知?{:6_123:}

nessieng 發表於 2018-5-9 01:00

pallin 發表於 2018-5-8 09:27
1. X800 2017 model。 X700 2018 model 有行貨
2. X700 有Dolby vision 。 x800 冇
3. X800 有藍芽,DSEE ...

X700行貨係咪可以睇返港版BD? (唔係4K)
X800就要買多部先睇到港版BD?

pallin 發表於 2018-5-9 03:06

issachar 發表於 2018-5-9 00:47
大鑊, 0係 AMAZON US 落左 ORDER 個賣家同我講唔知係咪 110/220V... 有冇師兄可以話我知? ...

要拆機箱先知,之前有師兄教。大多數係250v 就可以直插,就算唔係可以買變壓器。

pallin 發表於 2018-5-9 03:10

nessieng 發表於 2018-5-9 01:00

當然可以
不用
香港同美國BD 同區的
4k 好似不分區
DVD 就行貨先睇到香港嘅3區

itkeith 發表於 2018-5-9 08:57

想問下各位師兄,Sony係咪已經confirm咗嚟緊嘅firmware響X800係唔會有Dolby Vision ?
頁: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52
查看完整版本: 平靚正的 Sony ubp-X800

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。