大佬John 發表於 2007-9-30 13:34

瑞華行開倉30/9日 後記....超搵笨

話說前幾日睇到hkml報料...瑞華行開倉 28號派GP01, 30號派HGUC GP03D. ...咁就打去搵Marcolau諗住佢會想要呢隻野....不過仁兄話唔去囉....

一盒HGUC既模型竟然要賣成990蚊, 仲要加埋coupon先$900...你話有咩可能? 咁鬼死大個盒..又重又盛, 拎到我身水身汗, 手又痛, 腳又抽筋..

又要搵地方放呢舊野...好後悔去左....

係咪超搵笨呢?

一陣出詳細report

**** Hidden Message *****

Terence 發表於 2007-9-30 14:46

唔知你哩盒有冇DVD送呢?
仲記得哩隻1/144初到港時,
可能由於太大盒阻住個倉,
各大模型舖紛紛割價求售,
信和地舖間模型舖未汁時,
我見到最平賣$680連DVD,
我都有沖動想買返盒,
不過最後諗到自己一定冇時間砌,
所以最後取消了念頭冇買到!:L

kennykky 發表於 2007-9-30 15:01

:@ :@ :@ :@ :@ 想死開聲呀,我有得睇無得買:'( :'( :'(

大佬John 發表於 2007-9-30 15:16

原帖由 Terence 於 2007-9-30 14:46 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
唔知你哩盒有冇DVD送呢?
..

evoDVD..冇了...有既話右上角會有金lable...
900蚊超抵了..

大佬John 發表於 2007-9-30 15:25

原帖由 kennykky 於 2007-9-30 15:01 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
:@ :@ :@ :@ :@ 想死開聲呀,我有得睇無得買:'( :'( :'(

subject講明搵笨...Smilies010

marcolau 發表於 2007-9-30 16:43

我都諗到你去到要做"姑呢"啦.......
我又有野岩,所以咁山長水遠,咪搞我喇....^^

大佬John 發表於 2007-9-30 16:45

加圖! 唔係Gato~...開盒

碌野竟然仲大過我果度!

大佬John 發表於 2007-9-30 17:31

原帖由 marcolau 於 2007-9-30 16:43 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我都諗到你去到要做"姑呢"啦.......
我又有野岩,所以咁山長水遠,咪搞我喇....^^

原來出面仲要千五先落到樓.

knight 發表於 2007-9-30 18:13

我只買了
Base
渣古Smilies003

chris0727 發表於 2007-9-30 20:37

can i have a look
頁: [1] 2
查看完整版本: 瑞華行開倉30/9日 後記....超搵笨

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。