chhanthony 發表於 2016-12-23 15:55

blackcolor 發表於 2016-12-23 14:36 static/image/common/back.gif
講真,係好既產品邊到都無所謂!

Apple 都係大陸做!但重點係人地QC 頂班!一分一寸每一個 parts 都做得 ...

百家百貨百貨百客.............

luck 發表於 2016-12-23 15:57

Szelong 發表於 2016-12-23 16:00

luck 發表於 2016-12-23 15:57 static/image/common/back.gif
你話呢?

都幾亂,你去完美國就係美國人,
咁oppo 同步步高分左家,又要當佢係步步高

luck 發表於 2016-12-23 16:04

yuppi 發表於 2016-12-23 16:33

Szelong 發表於 2016-12-23 16:00 static/image/common/back.gif
都幾亂,你去完美國就係美國人,
咁oppo 同步步高分左家,又要當佢係步步高 ...

Oppo 同步步高從來冇分家,Oppo 只係步步高其中一個品牌,不過以操作性同品質穩定佢可以話 BD 機一哥。

小瑟 發表於 2016-12-23 17:23

luck 發表於 2016-12-22 20:57 static/image/common/back.gif
真係唔明點解步步高都咁多人追捧,網上力量果然勁!

其實步步高又好,創維又好,一件Product少鑊氣,又穩定,仲要可以幫到我享受影音的樂趣,邊度做同咩出身又有咩所謂呢,唔係係網上講幾句 D人就會跟住買既,有問題的話多人買咪只會多投訴,係咪先…{:6_188:}{:6_188:}{:6_188:}{:6_188:}
(Post76 Android 手機版送出)

Lolofi 發表於 2016-12-23 17:53

小瑟 發表於 2016-12-23 17:23 static/image/common/back.gif
其實步步高又好,創維又好,一件Product少鑊氣,又穩定,仲要可以幫到我享受影音的樂趣,邊度做同咩出身 ...

總之都系嗰句 :

新机天下無敵
壞左無能為力

Good luck to all Oppo fans !!!

This is my real experience !!!

{:1_330:}

MarkKwok 發表於 2016-12-23 19:17

哩個年代重講咩[步步高]? {:6_146:}

luck 發表於 2016-12-23 19:32

Jeffyy 發表於 2016-12-23 21:46

都唔知有咩好嘈?你唔鐘意步步高/oppo 唔好買咪得囉.....

好似買電視有人鐘意Sony , 有人鐘意LG, 有人鐘意letv 一樣,

用家用過93//103/ 103D覺得幾好用咪買203囉,好正路......
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 出緊旺角, 請問邊度有OPPO UDP203現貨? THANKS.

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。