kennyko 發表於 2016-9-21 14:03

我都好記得之前Patrick 係tst之前個位試機d setting入晒心, 我係果個showroom中毒, 而家無晒當年回億了

alan_wyl 發表於 2016-9-21 14:42

唔執著於某一品牌既話,PHILIP既SOUNDBAR唔錯

臭鼬鼠 發表於 2016-9-21 19:06

warmmjs 發表於 2016-9-21 02:07 static/image/common/back.gif
Ching 上次是細佬出Post的. 一模一樣同一地點,同一地方. 當時試 3040 送他10個mother, 從未見過服務行業 ...

果陣聽你講完我都有去過尖沙咀試部5100、個sale木無表情唔出聲企響角落頭
聽左兩分鍾左右、但完全試唔倒效果…好無癮…
最後落左沙田av入手

多毛肥 發表於 2016-9-21 23:29

其實呢個都可以係呢個行業既通病
總代理陳列室只可正價賣貨,唔可以用價錢同街鋪搶客,以免零售商炸型唔sale佢品牌同攞貨
O甘做陳列室既sales 可能好日都賣唔到一部機,邊有心機
除非佢好有心又有料setting,攪到陳列室成功變成毒氣室,D客見到有料到又唔介意比貴D即時落單
好似patrick兄O甘又有幾多個?升上神臺後冇人接班就變成O甘
明顯通記同Y記唔太care個本地market所以唔理

warmmjs 發表於 2016-9-22 00:49

臭鼬鼠 發表於 2016-9-21 19:06 static/image/common/back.gif
果陣聽你講完我都有去過尖沙咀試部5100、個sale木無表情唔出聲企響角落頭
聽左兩分鍾左右、但完全試唔倒 ...

Ching , 其實我都做服務行業30年,見到有帶著錢及期望的我們。見到他們的態度真係10個mother.    授得公司人工,唔應該咁對客丶唔想做唔係走囉,何必留下做寄生蟲呢。 10個去過9個小。

chandy 發表於 2016-9-25 22:43

warmmjs 發表於 2016-9-22 00:49 static/image/common/back.gif
Ching , 其實我都做服務行業30年,見到有帶著錢及期望的我們。見到他們的態度真係10個mother.    授得公 ...

真係要上去認下條長毛乜樣先!

ballgor 發表於 2016-9-26 16:55

上次去領教過長毛,十問九唔認!不過AV Showroom快搬去MegaBox 希望將來好啲!

norip999 發表於 2016-9-26 17:23

幾年前個SHOW ROOM 比人叫毒氣室,
而家個SHOW ROOM 比人叫勞氣室。{:6_158:}

alanyoung2005 發表於 2016-9-26 17:32

warmmjs 發表於 2016-9-21 02:07 static/image/common/back.gif
Ching 上次是細佬出Post的. 一模一樣同一地點,同一地方. 當時試 3040 送他10個mother, 從未見過服務行業 ...

旺角地庫Michael .. Shop name please!! Thanks.

alanyoung2005 發表於 2016-9-26 17:33

savage121212 發表於 2016-9-21 07:53 static/image/common/back.gif
自從呢幾年partick哥唔駛駐守尖咀showroom之後,就比條長毛攪成咁,當年成日上去攪攪震,帶咋碟上去玩兩三個 ...

partick哥唔駛駐守尖咀showroom? Do you know where is here now? Still in Tom Lee?
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: yamaha show room services

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。