tonyl626 發表於 2016-9-20 17:24

我去過一次應該冇下次,佢都好似唔想招呼你,如果佢換咗個代理,銷量一定高好多。

chopinlau 發表於 2016-9-20 22:50

可能通利是做賣樂器,同日本廠有捆綁式銷售要賣埋音響都唔定,唔自在!

hit87761 發表於 2016-9-20 23:20

chopinlau 發表於 2016-9-20 22:50 static/image/common/back.gif
可能通利是做賣樂器,同日本廠有捆綁式銷售要賣埋音響都唔定,唔自在!

日本廠方比通利代理,真係浪費{:6_194:}

臭鼬鼠 發表於 2016-9-21 00:12

已經唔係新聞、之前都有師兄提過

scc 發表於 2016-9-21 00:33

一向都無服務.....

warmmjs 發表於 2016-9-21 02:07

臭鼬鼠 發表於 2016-9-21 00:12 static/image/common/back.gif
已經唔係新聞、之前都有師兄提過

Ching 上次是細佬出Post的. 一模一樣同一地點,同一地方. 當時試 3040 送他10個mother, 從未見過服務行業咁PK ,係TOM LEE是做樂器, 但的Sales公司有比錢佢地, 唔接受咁吋囉, 最慘佢地的setting又唔係叻.我都費事小佢, 有些人喜歡自甘墮落 ,由他啦.

品牌興衰,有時睇代理都好堅要.

最終我同朋友, 我一部DENON 7200WA + 我的朋友買了Yamaha 3040 ,在旺角地庫MichaelAudio 買了2部 , cash pak pak 大家開心, 態度又好,有問有教, 即日送貨.咁先係服務囉.真係一講起,尖沙咀個Yamaha showroom 真係又10個 mother

warmmjs 發表於 2016-9-21 02:12

這班人 ,好早上年已開始割脈 , 留到今天可能就消失啦. 放心

savage121212 發表於 2016-9-21 07:53

自從呢幾年partick哥唔駛駐守尖咀showroom之後,就比條長毛攪成咁,當年成日上去攪攪震,帶咋碟上去玩兩三個鐘,partick 哥都係笑容滿面,詳盡介紹耐心教你set机,依家長毛睇場之後,十分鐘喥長毛唔叫我都自已走!

luck 發表於 2016-9-21 09:25

kennyko 發表於 2016-9-21 13:58

條長毛真係西口西面架, 叫佢播條video就真係播, 一句說話都無講過. 試完垃圾setting sound bar之後真係成個人d mood都無晒, 因為我同朋友真係專程去試.....
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: yamaha show room services

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。