heheyuth8700 發表於 2016-9-11 18:04

由AK320入坑.....再入SP1000解毒

https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-0/q86/p526x296/21200736_10155797825413939_6327669008600837074_o.jpg?oh=5919aca04000793ad58cf9eada5c4fc8&oe=5A24AAEB

舊年9月入坑AK320.....

今年8月SP1000......{:6_139:}

慢慢煲下先{:6_174:}

heheyuth8700 發表於 2016-9-11 18:06

之前用shure 535 Ltd以三叔電話播,家下兩個世界 {:1_253:}

hahacheng 發表於 2016-9-11 18:31

angie+ ak320 with amp?
果隻係 I 定 II?

以前試過 angie I +ak320 with amp,聲OK,不過完全戴唔到到,要用手禁住{:6_168:}

heheyuth8700 發表於 2016-9-11 18:36

hahacheng 發表於 2016-9-11 18:31 static/image/common/back.gif
果隻係 I 定 II?

Angie II呀!Angie I係難戴D,我而家用埋spinfit完全無問題 {:1_351:}

vicentk 發表於 2016-9-11 20:49

恭起,我等緊時機入手{:6_147:}

daizyoubu 發表於 2016-9-11 21:12

hahacheng 發表於 2016-9-11 18:31 static/image/common/back.gif
果隻係 I 定 II?

以前試過 angie I +ak240 ,把鬼⋯⋯完全唔夾⋯⋯

cyrus_dragon 發表於 2016-9-11 21:19

why not 380 + Layla...
then no need for upgrade for sometimes

heheyuth8700 發表於 2016-9-11 21:36

vicentk 發表於 2016-9-11 20:49 static/image/common/back.gif
恭起,我等緊時機入手

我都等咗半年,雖然肉都赤埋,不過呢個玩具又真係正喎 {:1_258:}

heheyuth8700 發表於 2016-9-11 21:49

cyrus_dragon 發表於 2016-9-11 21:19 static/image/common/back.gif
why not 380 + Layla...
then no need for upgrade for sometimes

我已經忍住唔試ak380, 當俾晒錢試機時候,因部320新機一滴電都無,店員唔知佢有心定無意借咗部380黎試我個angie, 我起初都無為意,聽聽下開始感到有D唔對路,原來聽DSD分別都幾大下,所以呢部320玩兩,3年後,380後繼機又出晒之後,我應該都整番部380玩下~
至於Layla II,我都唔敢試,賣身都唔掂{:9_418:}

heheyuth8700 發表於 2016-9-11 21:55

vicentk 發表於 2016-9-11 20:49 static/image/common/back.gif
恭起,我等緊時機入手

另外我都有留意閣下寫campfire仙女嘅文章,所以我都有興趣,可惜無哂貨無都試 {:6_147:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 由AK320入坑.....再入SP1000解毒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。