vicentk 發表於 2016-9-17 19:38

edgarcpu 發表於 2016-9-17 16:18 static/image/common/back.gif
I am OK with that time ar

see all you than

nec_c616 發表於 2016-9-17 23:37

vicentk 發表於 2016-9-17 15:28 static/image/common/back.gif
現在你同人講,一千幾百係比人笑,不過啊係優仔係 CHEAP

係!哈哈!{:6_192:}
(Post76 Android 手機版送出)

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:40

vicentk 發表於 2016-9-17 10:33 static/image/common/back.gif
就你們,12:30 - XX:XX,我任何時間行得開

好,1230,我到咗就喺度post枱號

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:43

vicentk 發表於 2016-9-17 10:36 static/image/common/back.gif
9000幾一定唔會沒野比到你,不過的個人覺得如果將來你做 CM 會用同一插就沒乜所謂,改插好煩...

仲未有邊隻cm令我心動,反而對layla II好有性趣 {:6_139:}

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:45

nec_c616 發表於 2016-9-17 14:16 static/image/common/back.gif
係, 以前如果買過千的, 身邊朋友們一定話你係傻仔!
(Post76 Android 手機版送出) ...

我當年用$3000幾買SE535 LTD都掙扎咗好耐 {:6_136:}

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:49

nec_c616 發表於 2016-9-17 14:22 static/image/common/back.gif
好似師兄講, 條線將耳機提升10至20左右! 換左這條線, 我覺得聲音比原裝線清澈左D D和包圍感增加左D D咁!...

我睇中咗呢條plus sound tri-metal

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:57

nec_c616 發表於 2016-9-17 23:37 static/image/common/back.gif
係!哈哈!
(Post76 Android 手機版送出)

26/9我地出來茶敘兼交流,你有無興趣呀?

vicentk 發表於 2016-9-17 23:57

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:40 static/image/common/back.gif
好,1230,我到咗就喺度post枱號

{:6_165:} 到時見

vicentk 發表於 2016-9-18 00:03

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:49 static/image/common/back.gif

去 Let's 試,佢最齊

edgarcpu 發表於 2016-9-18 09:15

heheyuth8700 發表於 2016-9-17 23:49 static/image/common/back.gif

I have tri metal 3.5mm in mmcx. If you want to try I can bring it.
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 由AK320入坑.....再入SP1000解毒

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。