kyle7 發表於 2016-7-11 16:47

CayinAndy 發表於 2016-7-11 14:39
Kyle 師兄部 N6 都算是我毒害的,看來今次又係安心等解藥了,而且師兄唔止對 i5 有興,隻 UM Martian 2+2...

Andy 師兄,我係仲係small potato, 未算師兄XDXD。一日都係你,成日毒我,部i5 真心做得好好,但真正嘅解藥係N6 後繼,我對佢抱有好大期望。

隻Martian,比我揀,我會夾N6,放左落N6度好似變身一樣,夾i5 就比我第二種feel,好好玩~

部機我都玩左差唔多20個鐘,下似有好野,記住比耐D 我煲下先~XDXD

有N6 嘅師兄,如果想買i5取代N6 就要諗下先,兩部走向唔同,兩部互換聽仲爽~XDXD

CayinAndy 發表於 2016-7-11 17:09

elliscwk 發表於 2016-7-11 16:23 static/image/common/back.gif
請問Andy 兄手上i5 fw咩版本?
昨日ssp試過, 老闆話係version 2.0

是未出街的 v1.2 國際版,是和國內 v1.2 版相對應,但有 Google Play 和 預設 DropBox 的入口。現階段 i5 未有 v2.0 件,相信是誤會了。

你入了 TF card, 可以立刻在 Folder view 操控,但要用 Album view 等 database 功能,必須 scan 一次 disk
不 scan disk 而 click 入 album view, 自然是無 album art 可以 display 了。
scan disk 後由 folder 轉去 album 應不會 hang 機的。

kyle7 發表於 2016-7-11 17:29

Al297 發表於 2016-7-11 16:43
個樣唔錯bo,唔知夠唔多力推圈鐵耳機?

要睇下你推邊隻圈鐵,我自己新入左隻韓仔圈鐵就唔難推,係推到嘅。 如果想直推 K3....就有D 困難~XDXD

kyle7 發表於 2016-7-11 17:31

odin1983 發表於 2016-7-11 12:41
行andriod?好令人期待wor

係呀,不過佢唔係好似andriod 電話咁有Menu, 佢係定制,撳home 制佢會去返播放介面。

nikfung 發表於 2016-7-12 12:30

師兄有機會能聽兩天,比我只兩小時的聽感, 實在詳細很多......{:6_128:}

nikfung 發表於 2016-7-12 12:37

Al297 發表於 2016-7-11 16:43 static/image/common/back.gif
個樣唔錯bo,唔知夠唔多力推圈鐵耳機?

試過換咗線的ie800及換咗線的Oriolus都夠力有餘, 而JH係列更沒問題..........但都係果句...你帶自己對耳機去聽最實際!!

kyle7 發表於 2016-7-12 13:42

nikfung 發表於 2016-7-12 12:30
師兄有機會能聽兩天,比我只兩小時的聽感, 實在詳細很多......

基本我都係試USB out coaxial 比較多~ 不過既然借到機,梗係玩盡佢~XDXD

Neville 發表於 2016-7-14 11:41

幾時公佈呀~好心急 {:1_352:}

odin1983 發表於 2016-7-14 15:33

CayinAndy 發表於 2016-7-11 14:28
正在安排試玩活動,請等多幾日會有公佈的,我地都想儘快和大家分享!   ...

期待試實機,好想夾下我隻ie800玩下

az0zz9 發表於 2016-7-14 23:16

幾時會有得試??
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 靚聲靚仔靚介面 - 暗測 Cayin i5 Andriod DAP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。