WallerHomie 發表於 2016-6-23 18:24

大食怪 發表於 2016-6-23 17:25
師兄 有 Optical out , 3.5 line out但好似無 2.5 line out

Thx 原來我睇漏左
不過2.5 Line Out唔係不嬲都冇架咩?

hphp 發表於 2016-6-24 09:03

https://s.blogcdn.com/slideshows/images/slides/393/163/2/S3931632/slug/l/ak702016-06-22-16-45-03-1.jpg

有 3.5mm 及 2.5 mm Phone out
3.5 mm 同時利用作 Line Out

唔肯定 2.5 mm TRRS 是否能同用作 Line Out
不過 2.5 mm, 同時共用作光纖輸出端

市場上暫時未見過利用 2.5 mm, 接觸點咁細作 Line Out

大食怪 發表於 2016-6-24 10:25

師兄 , 我部 AK100ii 係有 2.5mm line out 的 !

ECT 賣 ALO 部 雙膽耳擴時 , 仲送咗條 ALO 嘅 2.5 過機線比買家添 {:1_245:}

ededs 發表於 2016-6-24 12:29

個人感覺
對AK的marketing表示失望
380->320->300->70
Junior同100ii之前還在出特別版
以前就明顯好多
100, 120 240
現亂到爆, 有高中低嗎?
要分在的是高, 低, 更低 更低(無限loop???)

大食怪 發表於 2016-6-24 13:48

ededs 發表於 2016-6-24 12:29 static/image/common/back.gif
個人感覺
對AK的marketing表示失望
380->320->300->70

AK 明顯要搶佔 ( 中價機)市場 , 未來國產機要下多 D 功夫至得啦 , 特別係軟件 !

ededs 發表於 2016-6-24 15:19

大食怪 發表於 2016-6-24 13:48 static/image/common/back.gif
AK 明顯要搶占中價機市場 , 未來國產機要下多 D 功夫至得啦 , 特別係軟件 !

看到占中... HAHA{:1_352:}
我個人看好日本起來
當然歡迎其他國家加入圍嘔
對用家是好事.

大食怪 發表於 2016-6-24 16:56

ededs 發表於 2016-6-24 15:19 static/image/common/back.gif
看到占中... HAHA
我個人看好日本起來
當然歡迎其他國家加入圍嘔

師兄,果然眼利,即刻已修正咗啦{:1_352:}

fun100 發表於 2016-6-24 22:36

出了詳細介紹...
http://www.post76.com/wordpress/?p=107182
唔知有無野跟送呢? 建議售價=實價=街價=公價??

tleonard 發表於 2016-6-24 23:01

ZX1 係 900 mAh,ZX2 就 1880 mAh,AK70 有 2200 mAh 咁正,而且 480×800 嘅 3.3 寸 mon 唔會好大食,續航力應該唔錯喎。

chowyeung 發表於 2016-6-25 09:21

幾好喎!
當年AK100上市就買來玩,睇來AK70可以入手! {:1_344:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: AK 新品是 AK70 有說是平版 240,usd 599?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。