Date033 發表於 2016-5-10 13:58

ykluk 發表於 2016-5-10 12:11 static/image/common/back.gif
睇到樓主回覆, 你既傾向似係所謂向"毒海"發展~~!!

如果係咁, 可以考慮既又係另一問題, 始終A ...

係呀,小弟傾向去毐海發展...

好多謝你的見議,如想去毒氣室試聽,可否推介下邊幾間(私下PM也可以),信譽良好的商店,因為旺角和深水埗實在太多間,花多眼亂,所以之前也只是到專門店or豐x試聽下。

ykluk 發表於 2016-5-10 14:09

Date033 發表於 2016-5-10 13:58 static/image/common/back.gif

好多謝你的見議,如想去毒氣室試聽,可否推介下邊幾間(私下PM也可以),信 ...

其實去KEF(銅鑼灣cubus)都可以試到蛋仔, 佢嗰度都有幾款AV AMP可以試~

旺角德發地庫michael度就最好招呼, 基本上你係新手老手只要肯問佢就肯答, 至於可以試到幾多就視乎佢忙唔忙, 就算忙你都可以再約時間再試多幾款, 就算最後唔買佢都唔會黑面, 算係幾好~~

另一間小弟覺得唔錯少黑面既係旺角友誠11樓, 佢有時會自己搞啲喇叭套裝賣, 可以試吓啱唔啱心水~~

最後一間雖然唔係賣AV嘢, 但都好歡迎POST76會員去既就梗係我哋喺添置18樓既76friendclub, 可以慢慢聽(不過我唔知近期放咗咩機喺度)仲可以順便聽吓AV gala既膽機(為2CH中毒準備~~), 放心係76會員就包無黑面~~!! {:9_407:}

ykluk 發表於 2016-5-10 14:37

Date033 發表於 2016-5-10 13:58 static/image/common/back.gif

好多謝你的見議,如想去毒氣室試聽,可否推介下邊幾間(私下PM也可以),信 ...

啱啱見到原來12號喺friendclub有活動搞:

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=239256

其實如果你有時間都可以報名參加吓, 雖然今次活動主要係馬仔2CH嘢, 但樓主你可以借呢個機會認識吓大王同其他網友, 吹吓水聽吓交流吓都堅學唔少嘢~~ 小弟當年都係由76活動開始中毒~~ {:9_428:}

leo25 發表於 2016-5-10 23:32

ykluk 發表於 2016-5-10 14:09 static/image/common/back.gif
其實去KEF(銅鑼灣cubus)都可以試到蛋仔, 佢嗰度都有幾款AV AMP可以試~

旺角德發地庫michael度就最好招呼 ...

中哂.... 尤其係11樓, 包冇黑面 {:8_376:}

bigair 發表於 2016-5-11 00:15

想有玩hifi升級既樂趣,3萬蚊包av amp,7隻喇叭,一隻十仔,效果都ok,想一步到位,起碼要預十萬左右,視乎師兄想點玩

ykluk 發表於 2016-5-11 10:30

bigair 發表於 2016-5-11 00:15 static/image/common/back.gif
想有玩hifi升級既樂趣,3萬蚊包av amp,7隻喇叭,一隻十仔,效果都ok,想一步到位,起碼要預十萬左右,視乎 ...

你套架生都唔止十萬啦~~!! {:8_368:}

bigair 發表於 2016-5-11 12:57

ykluk 發表於 2016-5-11 10:30 static/image/common/back.gif
你套架生都唔止十萬啦~~!!

所以我話起,講得太大驚會嚇襯人{:8_384:}
頁: 1 2 3 4 5 [6]
查看完整版本: 大家覺得Bose 520 定 KEF E305 好?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。