pac 發表於 2016-3-21 00:12

bigair 發表於 2016-3-20 23:22 static/image/common/back.gif
呢次比拼,我都有份參與,我就真係唔覺有乜唔公平,大家只pk大家都有既功能,一套starwar,乜原素都有在內 ...

其實76都可攪一埸架

4Ktv 發表於 2016-3-21 00:12

一個搞技術的而唔係做開 marketing 的主持人去做 marketing,失敗! 有乜唔公平? 唔通去參加歌唱比賽,我唱高音唔得,就唔比其他參賽者唔比唱高音咩,你睇Pioneer 幾有大將之風,明知一個完全唔同價位唔同級數,明知薦底,一樣為用戶角度到埸演視,用家係識分!AV Consultant 如果佢有理會過用家會失望就唔會臨場縮沙!

bigair 發表於 2016-3-21 00:26

pac 發表於 2016-3-21 00:12 static/image/common/back.gif
其實76都可攪一埸架

無論邊個搞,都係用家得著

bigair 發表於 2016-3-21 00:30

4Ktv 發表於 2016-3-21 00:12 static/image/common/back.gif
一個搞技術的而唔係做開 marketing 的主持人去做 marketing,失敗! 有乜唔公平? 唔通去參加歌唱比賽,我 ...

等A牌有dtsx再搞過囉{:6_190:}

yuppi 發表於 2016-3-21 09:19

pac 發表於 2016-3-21 00:12 static/image/common/back.gif
其實76都可攪一埸架

攪呢 d 活動好大壓力,又要打人情牌同埋冇收入,估計香港吾會再有網站攪(包括隔離台)。

要攪就我地 d 網友自己攪。

edison133 發表於 2016-3-21 09:59

其實76都可攪一埸架

其實76都可攪一埸架 x2 {:1_335:}

edison133 發表於 2016-3-21 10:09

Anyway 我為所有代理的勇气而加分!
要有知自知彼的心了解自己長短才能成就出更好的product!
其實今次是很好的機會去了解用家口味, 有咁多資深用家在坐去提供見議是有錢都買唔到的。

yuppi 發表於 2016-3-21 10:26

edison133 發表於 2016-3-21 10:09 static/image/common/back.gif
Anyway 我為所有代理的勇气而加分!
要有知自知彼的心了解自己長短才能成就出更好的product!
其實今次是很好 ...

完全同意,所以果班話 D&M 咁大間代理同隔離台夾攪小動作既人,出 post 時真係思考一下先。

michael 發表於 2016-3-21 12:28

其實代理肯玩PK已經好難得,仲指名導姓話D&M夾打手抹黑人會唔會不太好呢?師兄,說話要有理據呀。

mantam121 發表於 2016-3-22 11:31

本人都有幸出席果次活動,我不覺得各大代理自己show自己既長處有咩問題,也不覺得有DTSX就一定比Atmos有優勢,可以同場比較到各品牌既特性先係衣類形活動既好處,使用家可以去選擇自己喜歡及需要之機類,是用家之福。
希望日後有多D衣類形既活動!
{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: Anthem AVM60

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。