lamdog 發表於 2015-12-2 13:58

我岩岩都係佢度買左部P記 89,早知有八折可能買D記7200

johnlau 發表於 2015-12-2 15:00

lamdog 發表於 2015-12-2 13:58 static/image/common/back.gif
我岩岩都係佢度買左部P記 89,早知有八折可能買D記7200

我budget有限兼聆聽範圍唔算好大, 2200 夠哂有突, 剩低budget可能遲d 買埋天花喇叭

DEREKAUTO 發表於 2015-12-2 18:14

johnlau 發表於 2015-12-2 12:18 static/image/common/back.gif
明白, 唔好意思, 已經係頭post update返了 :)

求地址{:6_128:}

johnlau 發表於 2015-12-3 09:04

DEREKAUTO 發表於 2015-12-2 18:14 static/image/common/back.gif
求地址

http://www.avlife.com.hk/tc/ourShop.php

DEREKAUTO 發表於 2015-12-3 09:29

johnlau 發表於 2015-12-3 09:04 static/image/common/back.gif
http://www.avlife.com.hk/tc/ourShop.php

謝謝{:6_182:} 太古近我{:6_182:} 放工去買先{:6_195:}

johnlau 發表於 2015-12-3 10:01

DEREKAUTO 發表於 2015-12-3 09:29 static/image/common/back.gif
謝謝 太古近我 放工去買先

我都係附近返工, 所以前日 (12月1日) lunch落單(留意HSBC 有獎賞錢回贈), 擒日lunch(12月2日)已送貨!!

HSBC 最新每簽$500送$15獎賞錢!
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-christmas-rewards/

小瑟 發表於 2015-12-3 11:46

johnlau 發表於 2015-12-2 12:18 static/image/common/back.gif
明白, 唔好意思, 已經係頭post update返了 :)

wow,正啦,又開箱,其實唔想出名就A*Life又得,*VLife都得,係打手定版友其實大家睇分既,放心喎。{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

johnlau 發表於 2015-12-3 13:47

小瑟 發表於 2015-12-3 11:46 static/image/common/back.gif
wow,正啦,又開箱,其實唔想出名就A*Life又得,*VLife都得,係打手定版友其實大家睇分既,放心喎。{:6_ ...

謝謝版主!! 下次用別名~~ :)

andy223 發表於 2015-12-4 00:02

2200 係咪有 front channel pre out ?

johnlau 發表於 2015-12-4 09:49

andy223 發表於 2015-12-4 00:02 static/image/common/back.gif
2200 係咪有 front channel pre out ?

有架
http://manuals.denon.com/AVRX2200W/EU/EN/GFNFSYtmyicciu.php#SEHFMLlyvhfizg

可以駁pre-out, 而家d 入門機真係一應俱全, 仲要都有 8個 hdmi input, 真係夠哂用.
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 終於買左Denon新玩具

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。