pac 發表於 2015-11-18 11:28

bigair 發表於 2015-11-18 11:05 static/image/common/back.gif
大家都係分享為要,如果個個都唔分享,呢個論壇都唔會存在,分享當然會有貴有平,有高有低,大家岩既就睇, ...

討論區是讓人分享喜悅,經驗.互相幫忙增進影音知識.

不論器材平與貴也可POST出來,大家分享下.就好似一條村有新生命出生一樣整條村高興一樣.

一件產品的好與壞不是單靠一部份人吹幾吹就會天下無敵的,公道自在人心.
接受與否也是公平的.不受歡迎的POST也沒有人看沒有人回、無謂針對個別人和事傷感情了.
畢竟大家也是成年人吧!

jj3380 發表於 2015-11-18 13:14

話人"show off"同"開箱分享"祗是一線之差,問題在於閱讀者本身抱著咩心態去睇。

wadee 發表於 2015-11-18 13:38

wantai288 發表於 2015-11-18 11:11 static/image/common/back.gif
c兄,我明你意思分享,但又一部機可以講到冇得輸嗎?

師兄
每牌子都有強弱
如我讚某牌子某樣野好
你就覺得係打手亂吹
相反如我話某牌子咩唔好
你又覺得人地踩人黎抬高第二隻牌子
你要對號入座甘點講都是冇意思

MDLP 發表於 2015-11-18 13:41

jj3380 發表於 2015-11-18 13:14 static/image/common/back.gif
話人"show off"同"開箱分享"祗是一線之差,問題在於閱讀者本身抱著咩心態去睇。

...

你睇返#68
樓主覺得P76應該係佢嘅 " 吹水地方 " 唔係用嚟講器材

jj3380 發表於 2015-11-18 14:05

剛睇番小弟自己主題,原來係76咁多年祗有一兩個開箱post,再由頭到尾番睇一次8802a開箱文檢討一下自己,攪事者話我係呢個主題內文係"show off"自己又話我過份誇大8802a之嫌,如果大家有空閒時間,不妨重溫下小弟開箱文,是否有攪事者所講的,還有係睇返攪事者當初的態度同今日的態度有咩改變!

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=216551

MDLP 發表於 2015-11-18 14:10

jj3380 發表於 2015-11-18 14:05 static/image/common/back.gif
剛睇番小弟自己主題,原來係76咁多年祗有一兩個開箱post,再由頭到尾番睇一次8802a開箱文檢討一下自己,攪 ...

當時唯一 一部有dtsX(upgradable)前級
有無須要吹同show-off ?
咁都頂唔順?

angusluk 發表於 2015-11-18 14:12

jj3380 發表於 2015-11-18 14:05 static/image/common/back.gif
剛睇番小弟自己主題,原來係76咁多年祗有一兩個開箱post,再由頭到尾番睇一次8802a開箱文檢討一下自己,攪 ...

師兄,不用太上心,憎人富貴者比比皆是,自已唔捨得買就話人地show off,買樓如是,買袋如是。

wadee 發表於 2015-11-18 14:13

我自已覺得分享同晒命其實冇分別
係睇自己點睇嘅啫
替人開心嘅咪覺分享囉
自卑又眼紅就只會認定是晒命

maxlo 發表於 2015-11-18 14:30

師兄

每個品牌都有自己聲音取向, 有長處,自然就有短處!
最緊要試過比較過, 啱自己口味! 啱自己玩! 滿意! 就得啦l

maxlo 發表於 2015-11-18 14:35

nirvana 發表於 2015-11-16 09:03 static/image/common/back.gif
我自己就細細個已喜歡JBL...
其實每個品牌應該有其優點,
只係有待時間發現出來。

泰林時代聽過JBL4425播kenny g live, 我依然記得 , 太難忘!

頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15
查看完整版本: 我開始好迷惑

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。