qaz123 發表於 2015-11-18 10:06

hangson 發表於 2015-11-18 09:51 static/image/common/back.gif
過去左就唔好提LU.最緊要都係自己要玩得開心.

師兄不妨分享下,等其他人有所防備

hangson 發表於 2015-11-18 10:19

qaz123 發表於 2015-11-18 10:06 static/image/common/back.gif
師兄不妨分享下,等其他人有所防備

冇呢個必要呢....   自我娛樂還是最好的. 哈哈{:6_138:}

hangson 發表於 2015-11-18 10:47

kelvinchan 發表於 2015-11-18 09:51 static/image/common/back.gif
"HEHE"

不過又咁講,都遇過好多位真誠既CHING.
不論牌子, 不論高低級, 更不管口味岩唔岩, 都好誠懇既指導同講解專業既意見.

實在令小弟學識不淺.   真係好鬼死PRO...{:6_136:}

特別鳴謝阿邊個, 邊個邊個 同 個個.....    哈哈.{:6_175:}

yuppi 發表於 2015-11-18 10:48

MDLP 發表於 2015-11-18 09:51 static/image/common/back.gif
你唔招呼佢一樣上網向你報復

好多人憎人富貴厭人窮,絕對無聊兼幼稚,對付呢種人當佢透明就可以。

wantai288 發表於 2015-11-18 10:58

我一直買左咩,都冇show出黎,我唔想好似其它人係到,showoff,覺得自己幾有錢買咩買咩,呢個世界唔係只得你一個買得起,我覺得每個人耳仔都唔同環境唔同,一定有分別,我唔會講到,咩機點勁點勁,因為我唔係你地,不過如果世界上,真係又一個c兄同第二個c兄,耳朵係一樣,家居裝飾全部一樣,甘我未同大家講一個對唔住

bigair 發表於 2015-11-18 11:05

大家都係分享為要,如果個個都唔分享,呢個論壇都唔會存在,分享當然會有貴有平,有高有低,大家岩既就睇,唔岩既當無睇過都得,無謂嘈啦

wantai288 發表於 2015-11-18 11:11

bigair 發表於 2015-11-18 11:05 static/image/common/back.gif
大家都係分享為要,如果個個都唔分享,呢個論壇都唔會存在,分享當然會有貴有平,有高有低,大家岩既就睇, ...

c兄,我明你意思分享,但又一部機可以講到冇得輸嗎?

angusluk 發表於 2015-11-18 11:13

wantai288 發表於 2015-11-18 10:58 static/image/common/back.gif
我一直買左咩,都冇show出黎,我唔想好似其它人係到,showoff,覺得自己幾有錢買咩買咩,呢個世界唔係只得你 ...

貴有貴玩,平有平玩,show ng show off好主觀,自已先入為主,有錢食好野,無錢食平野,更何況好多有錢人都未必去追求最好hiif, 也有無錢人好似我自已咁追求一步到位,因為之前買入門走得太多冤枉路!hifi世界未必越有錢就會去追,反而入息一般的人成日心思思要upgrade, 好睇自已聽唔聽得出發分別。人地分享不一定show off, 因為hifi世界太細,我自已就無乜朋友玩,好寂寞,要靠係論壇分享。

MDLP 發表於 2015-11-18 11:15

yuppi 發表於 2015-11-18 10:48 static/image/common/back.gif
好多人憎人富貴厭人窮,絕對無聊兼幼稚,對付呢種人當佢透明就可以。

...

絕對認同
單單見佢呢個thread對話
同去二手區倒亂
就知佢嘅心理狀況
好在JJ3380無放過佢上過屋企
否則後患無窮

~嘉輝~ 發表於 2015-11-18 11:24

wantai288 發表於 2015-11-18 10:58 static/image/common/back.gif
我一直買左咩,都冇show出黎,我唔想好似其它人係到,showoff,覺得自己幾有錢買咩買咩,呢個世界唔係只得你 ...

真係咩人睇到咩嘢?!介紹幾千蚊喇叭\萬幾蚊av amp\diy 地盒叫showoff?只覺得師兄們係分享緊性價比高嘅產品,但選擇係自已度

開始明白點解咁多人唔抵得人抽到公屋/拎到綜援

莫非師兄買咗貴嘢 / 或賣緊貴嘢影響到你?{:6_146:}
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15
查看完整版本: 我開始好迷惑

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。