大食怪 發表於 2015-11-19 00:49

hoho93411 發表於 2015-11-18 22:48 static/image/common/back.gif
我都係咁 D電冇曬 依家又差唔到

師兄 , 請問你是第幾批貨呀 ? 我是今個月頭買的 ( 訂貨 , 月頭到貸自取 ) , 一齊正常 ( 按龍珠 , 充電 , 電量不會自動流失 )

Dragonclaw 發表於 2015-11-19 10:15

jkchow 發表於 2015-11-18 20:31 static/image/common/back.gif
發現mojo有個問題,就係我熄左機好奇怪地佢似都用緊電。事源係我下晝熄機前仲係橙色,之後冇開到放工就冇晒 ...

請問你熄機後,部機擺係邊,點擺?

jkchow 發表於 2015-11-19 10:56

Dragonclaw 發表於 2015-11-19 10:15
請問你熄機後,部機擺係邊,點擺?

熄機會放在櫃內橫放,中途摸過都沒發熱情況的

hoho93411 發表於 2015-11-19 13:15

大食怪 發表於 2015-11-19 00:49 static/image/common/back.gif
師兄 , 請問你是第幾批貨呀 ? 我是今個月頭買的 ( 訂貨 , 月頭到貸自取 ) , 一齊正常 ( 按龍珠 , 充電 ,...

今個星期買既

jkchow 發表於 2015-11-20 01:48

究竟用MOJO仲要唔要加一個AK100ii 之類既PLAYER呢?

jaffeinism 發表於 2015-11-20 12:57

jkchow 發表於 2015-11-20 01:48 static/image/common/back.gif
究竟用MOJO仲要唔要加一個AK100ii 之類既PLAYER呢?

MOJO係一件解碼放... 要駁一個機頭先行得

Dragonclaw 發表於 2015-11-20 13:04

jkchow 發表於 2015-11-19 10:56 static/image/common/back.gif
熄機會放在櫃內橫放,中途摸過都沒發熱情況的

咁就好怪了 應該機有問題 我試過熄機 有保護袋裝住 放係背包 幾小時後 想攞出嚟 發現 mojo 著咗 好熱 所以而家我用硬盒裝mojo 先放入背包

jkchow 發表於 2015-11-20 14:00

jaffeinism 發表於 2015-11-20 12:57 static/image/common/back.gif
MOJO係一件解碼放... 要駁一個機頭先行得

你誤會了,我是指我現在用IPHONE做PLAYER, 有需要買例如AK100ii 這種PLAYER嗎?

jkchow 發表於 2015-11-20 14:23

Dragonclaw 發表於 2015-11-20 13:04 static/image/common/back.gif
咁就好怪了 應該機有問題 我試過熄機 有保護袋裝住 放係背包 幾小時後 想攞出嚟 發現 mojo 著咗 好熱 所 ...

之前其實熄左部MOJO之後我冇拔掉條USB線由得佢繼續駁住,所以我懷疑因為咁樣走電.
結果尋日做左個測試,熄MOJO前拔掉所有線先熄機,結果到今日都仲有同尋日熄機前一樣既電量.
所以我諗熄MOJO前一定拔掉所有線之後先熄機,咁樣應該就冇問題.

另外我都好想個套之類套住佢, 而家IPHONE駁MOJO再出耳機冇個套好唔方便, 好鬼驚會跌.

Dragonclaw 發表於 2015-11-20 14:45

jkchow 發表於 2015-11-20 14:23 static/image/common/back.gif
之前其實熄左部MOJO之後我冇拔掉條USB線由得佢繼續駁住,所以我懷疑因為咁樣走電.
結果尋日做左個測試,熄M ...

冇乜套啱用 mojo 兩邊都要插線
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: Chord Electronics Mojo 開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。