thesun 發表於 2015-10-16 17:40

期待報告{:6_193:}
(Post76 Android 手機版送出)

fm31331 發表於 2015-10-16 23:03

MDLP 發表於 2015-10-16 17:32 static/image/common/back.gif
This is a good question
由於是摩黑進行駁線
初時搵唔到點樣駁Biamp

點解出事呀?{:6_141:}

matt88p 發表於 2015-10-17 05:09

MDLP 發表於 2015-10-16 17:32 static/image/common/back.gif
由於是摩黑進行駁線

Ls40好靚仔呀!!!!!!

wadee 發表於 2015-10-17 09:28

由於是摩黑進行駁線

出事?{:6_121:}
摸黑入錯窿{:6_130:}

chanherry 發表於 2015-10-18 03:02

MDLP 發表於 2015-10-14 15:50 static/image/common/back.gif
LX83是否新過LX90?

LX90係和SC07同期出,即LX81,呢個瘟神到今日都一啲唔失禮,10ch全部可指派,真獨立電及隔離前後級…個面板芒至今都係唯一彩芒,若合併機計我認為已經過左A1hda添!不過有啲犯規佢其實佈局真係完全分離的!
若話lx83超越lx90,只能話科技先進左用既dsp可能較先進而已…質地始終不能睇齊的!總不能年年出部咁既哂冷級機種的

WildKid 發表於 2015-10-18 03:36

MDLP 發表於 2015-10-14 15:21 static/image/common/back.gif
睇下相先啦
唔洗急到一開箱set都未set好
怎至未熱身就話部機得與唔得

好詩文的雙手啊...
等報告!

hohodog900 發表於 2015-10-18 12:17

chanherry 發表於 2015-10-18 03:02 static/image/common/back.gif
LX90係和SC07同期出,即LX81,呢個瘟神到今日都一啲唔失禮,10ch全部可指派,真獨立電及隔離前後級…個面 ...

我仲用緊LX-90,有一段時間用佢接XPA-5後級,感覺差不多,最後用番90自己前後!
睇番呢幾年啲所謂旗艦機,除咗解碼日新月異之外,內部就真喺唔開胃,仲部部都成兩三皮,所以換唔落手,一路都等緊一部如LX-90級數的真正Atmos 旗艦機!

wadee 發表於 2015-10-18 12:59

等報告等到頸都長{:6_162:}

chanherry 發表於 2015-10-18 13:31

hohodog900 發表於 2015-10-18 12:17 static/image/common/back.gif
我仲用緊LX-90,有一段時間用佢接XPA-5後級,感覺差不多,最後用番90自己前後!
睇番呢幾年啲所謂旗艦機 ...

瘟神呢啲真正霸氣造型!a1連樣都輸埋的我判的話!
而且亦都真係冇需要加後…10ch已足夠7.1+biamp front…
其實我唔認為83會超越90…83係pioneer好特别既一款model,初轉classD但依然保有nuforce協力icepowered.
後代85同nuforce分手後即刻散哂!sc07係我用過最震撼既pioneer!而當時都試過lx90感覺直情幾何級數搶耳過sc07,呢幾款機真係不能用今日的86,87,88比較!

yuppi 發表於 2015-10-18 13:42

chanherry 發表於 2015-10-18 13:31 static/image/common/back.gif
瘟神呢啲真正霸氣造型!a1連樣都輸埋的我判的話!
而且亦都真係冇需要加後…10ch已足夠7.1+biamp front… ...

如冇記錯81同90先係初轉 ICE, 當年90生不逢時,輸比部同期既天龍分体,但係亦大大拋離同期另一部Y記旗艦。

至於前級解碼部份,咁岩兩三年後d DSP 廠有明顯提升,所以如用同一外置後級,83比90好聲絕對吾出奇。

正如〇記一樣,5507 同 5508 一樣聲,但5509 就係另一個世界。
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: SC-LX89遇見LX90.....Final Encounter (LX89 正式取代 LX90 #436加相)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。