MDLP 發表於 2015-10-20 17:30

gowet 發表於 2015-10-20 17:24 static/image/common/back.gif
M 座 吾夠 P 座咁光猛!

但M座複式播古典裝修
又入型入格夠歐陸風情

MDLP 發表於 2015-10-20 17:34

yuppi 發表於 2015-10-20 17:16 static/image/common/back.gif
陳 Sir, 83 開始已經可以 up 32 bit 了

up sampling 其實係無中生有
出嚟質素於唔同科技唔同時期
都有唔同演繹方法
同一粒9016在87同89都有少方向唔同

MDLP 發表於 2015-10-20 17:42

chanherry 發表於 2015-10-20 17:21 static/image/common/back.gif
有啲野想請教下,其實我有啲俾stereo190個造型吸引的,但知佢最多咪得e80,es90果啲料子……
咁如果stereo ...

我覺得你用JBL對4306已經好夠
對土砲800唔係嗰樣野
中置用Studio 520c
後置用Studio 530
其他 top layer咪用 studio 210
記得幫襯我買
我叫淘宝

~嘉輝~ 發表於 2015-10-20 17:55

MDLP 發表於 2015-10-20 17:42 static/image/common/back.gif
對土砲800唔係嗰樣野

對土砲800唔係嗰樣野
後置用Studio 530

你講緊我嘅裝修喎~~叫佢嚟睇示範單位~~{:6_138:}

MDLP 發表於 2015-10-20 18:00

~嘉輝~ 發表於 2015-10-20 17:55 static/image/common/back.gif
對土砲800唔係嗰樣野

不過你仲住係O座646尺數嗰d單位
唔知陳囧兄夠唔夠住
你幾時搬去JJ樓下做鄰居
皇冠花園M座呀?

MDLP 發表於 2015-10-20 18:14

chanherry 發表於 2015-10-20 17:21 static/image/common/back.gif
有啲野想請教下,其實我有啲俾stereo190個造型吸引的,但知佢最多咪得e80,es90果啲料子……
咁如果stereo ...

答漏咗師兄你
呢d比唔到你想要
嗰種動人心靈嘅人聲

~嘉輝~ 發表於 2015-10-20 18:16

MDLP 發表於 2015-10-20 18:00 static/image/common/back.gif
不過你仲住係O座646尺數嗰d單位
唔知陳囧兄夠唔夠住
你幾時搬去JJ樓下做鄰居

等搬咗新屋先啦~~{:6_138:}
不過我個單位比你地執一執~~拍埋佢720呎屋企唔輸蝕~~無未有得 OH MY GOD 姐{:6_136:}

alanadc23 發表於 2015-10-20 18:18

chanherry 發表於 2015-10-20 17:16 static/image/common/back.gif
咁都諗到仲有文有路添……都話師兄有點似淘傑啦!
72其實唔係唔好既只係跟住大圍市場要求而把定位改到係 ...

同意 72 連 十仔eq 都冇得玩{:6_203:}
(Post76 Android 手機版送出)

ericteo 發表於 2015-10-20 18:33

59 同 89 樓 有得玩 Sub EQ ?

MDLP 發表於 2015-10-20 18:37

ericteo 發表於 2015-10-20 18:33 static/image/common/back.gif
59 同 89 樓 有得玩 Sub EQ ?

有4段EQ
不過如果分頻分80Hz的話
就祇得31Hz同63Hz可用
因為再對上已經是125Hz

http://www.avsforum.com/photopost/data/2347182/f/fa/facf6860_SubEQSettings.jpeg
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: SC-LX89遇見LX90.....Final Encounter (LX89 正式取代 LX90 #436加相)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。