馮德倫 發表於 2015-6-27 17:07

有冇玩過Rainbow Fish Fiber Optic HDMI ?

有冇玩過Rainbow Fish Fiber Optic HDMI ? 聽講贏好多大牌子, 而且價錢平過好多大牌子. 有興趣請留言

michael 發表於 2015-6-27 17:36

我都想買,ple pm?

samyiu 發表於 2015-6-28 00:31

michael 發表於 2015-6-28 08:31

我不是賣果個,幾時論到我啦。{:1_352:}
(Post76 Android 手機版送出)

Marble 發表於 2015-6-28 10:16

我有朋友用開 WW Plat. 行聲,個次上佢屋企用 Rainbow Fish +LPS 同條WW 作A/B 比較,結果條WW輸到冇影,冇論聲畫上都完全備KO, 有時間去二手区睇下幾人試完魚仔後即放自己用開D贵線(WW,Diamond)就知la{:6_138:}

ykluk 發表於 2015-6-28 11:08

michael 發表於 2015-6-28 08:31 static/image/common/back.gif
我不是賣果個,幾時論到我啦。

小弟自己未試過條魚,不過聽朋友講以畫計宜家係幾抵用嘅!
不過見高清硬版區呢期好似全部都係講魚,又話pm又話買嘢又話打手咁,搞到呢期好似特價展銷場咁⋯係咪無咁好呢?
要賣嘅人係咁用唔好post講有得賣叫pm,其實有心買嘅人自己會私下pm啦,咁樣做同公開賣嘢有咩分別?係賣嘢咪同版管組講,正式開個商戶account嘛!

ypchana 發表於 2015-6-28 15:48

ykluk 發表於 2015-6-28 11:08 static/image/common/back.gif
小弟自己未試過條魚,不過聽朋友講以畫計宜家係幾抵用嘅!
不過見高清硬版區呢期好似全部都係講魚,又話p ...

agreed no more,條魚ok,但系賣家冇貨話有貨,約星期四交收,星期四當日就會改遲兩日,到遲兩日之後又遲兩日,到真係有貨交收,約6:00但6:20先到。

ykluk 發表於 2015-6-29 10:34

ypchana 發表於 2015-6-28 15:48 static/image/common/back.gif
agreed no more,條魚ok,但系賣家冇貨話有貨,約星期四交收,星期四當日就會改遲兩日,到遲兩日之後又遲 ...

咁咪同平時啲二手買賣差唔多~~?? 咁係代理賣定係水貨佬~~?? {:9_419:}

有啲唔清唔楚咁feel, 寶藥feel都係唔啱我....{:9_428:}

hkboy 發表於 2015-6-29 12:53

ypchana 發表於 2015-6-28 15:48 static/image/common/back.gif
agreed no more,條魚ok,但系賣家冇貨話有貨,約星期四交收,星期四當日就會改遲兩日,到遲兩日之後又遲 ...

我試過約左佢, 到交收果日冇出現添。。

ypchana 發表於 2015-6-29 12:56

hkboy 發表於 2015-6-29 12:53 static/image/common/back.gif
我試過約左佢, 到交收果日冇出現添。。

我俾人放我飛機放得多,所以交收前兩小時,一定reconfirm, 若沒覆我就唔去!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 有冇玩過Rainbow Fish Fiber Optic HDMI ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。