ypchana 發表於 2015-6-29 12:58

ykluk 發表於 2015-6-29 10:34 static/image/common/back.gif
咁咪同平時啲二手買賣差唔多~~?? 咁係代理賣定係水貨佬~~??

有啲唔清唔楚咁feel, 寶藥feel都 ...

代理係有保養,水貨則冇
(Post76 Android 手機版送出)

hkboy 發表於 2015-6-29 13:31

ypchana 發表於 2015-6-29 12:56 static/image/common/back.gif
我俾人放我飛機放得多,所以交收前兩小時,一定reconfirm, 若沒覆我就唔去!
(Post76 Android 手機版送 ...

下次我都要學下你。
我果次出門口時都有打電話, 但佢冇聽,
咁我都有去交收地點, 最終就白行囉

Marble 發表於 2015-6-29 14:26

我自己買過2條,代理親自送到我公司楼下MTR,準時及服务一流{:6_193:}

pwong888 發表於 2015-6-29 14:38

ykluk 發表於 2015-6-29 10:34 static/image/common/back.gif
咁咪同平時啲二手買賣差唔多~~?? 咁係代理賣定係水貨佬~~??

有啲唔清唔楚咁feel, 寶藥feel都 ...

原來係咁,怪吾之得要吹大佢。

Marble 發表於 2015-6-29 15:42

pwong888 發表於 2015-6-29 14:38 static/image/common/back.gif
原來係咁,怪吾之得要吹大佢。

香港其实有好多方法可以買到呢條線,Ebay/淘宝都有得賣,而香港代理權應該上個月先正式交比有關人事,之前亦因為太多網友想買呢條線,導致貨期一改再改,但係有比訂金嘅朋友應該最快有線取,吾知話比人放飛機或遲到嘅師兄有冇比訂呢?

要方便送到你公司附近我想應該冇人做到,自己搭車出鋪頭買咪又係要時間/車費/迫餐死/因舖租問題一定要貴D添,我係湾仔返工放工落旺角都要45分鐘先去到la, 况且有壞包换吾係其它方法購買可以做到,有冇試過壞左代理吾換比你呢?我就試過買左返屋企比我拉插得太多個頭接触不良,結果代理又攞到我公司楼下MTR, 仲比條全新嘅我,呢種服务睇怕地舖都吾會做

以上纯属個人用後意見,我係用家吾係打手,吾啱睇匆插

墳場發電機 發表於 2015-6-29 16:05

shadam 發表於 2015-6-29 16:16

ypchana 發表於 2015-6-28 15:48 static/image/common/back.gif
agreed no more,條魚ok,但系賣家冇貨話有貨,約星期四交收,星期四當日就會改遲兩日,到遲兩日之後又遲 ...

呢位C兄,我唔係幫代理講說話,貨源清哂等貨返經常有,送貨遲,你试過喺疯澤,百x滙大公司買嘢未?佢哋遲到送貨仲離譜差成個至兩個鐘係基本嘢!做人轄達啲,大家將就下!而你諗下佢啲綫賣咁平平質素又咁好等2O分鐘我個人覺值番啦!我又無錢買幾千嘅AQ鑽石!C兄可能有錢買,但都無人送貨啦,要上舖買啦!送埋貨當賺咗咁諗會開心啲!你可能講早知上網買,如果上網買咪又是喺屋企請假等,放鬆啲香港人!最緊要條綫質素得,玩得開心,小小甩漏實有!聽代理講,貨將落舖,價錢又提高,即係條线升值!開心番哂嚟!

nicebeebee 發表於 2015-6-30 12:05

Marble 發表於 2015-6-29 15:42 static/image/common/back.gif
香港其实有好多方法可以買到呢條線,Ebay/淘宝都有得賣,而香港代理權應該上個月先正式交比有關人事,之 ...

我都用緊,不過發現有閃現白色橫線,不過重揷就無事,是否有問題??有無CHING都係這情況?

figo 發表於 2015-6-30 12:27

有機會真係想試吓{:6_127:}

ypchana 發表於 2015-6-30 19:27

人無信不立,業無信不興。有冇俾訂金,唔系主要問題。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 有冇玩過Rainbow Fish Fiber Optic HDMI ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。