jj3380 發表於 2015-6-2 10:08

已upgraded 双18又downgrade番array1400

對咗安記5507已經有大大話話都有6年時間,因為一次去戲院睇INTO THE STORM,激發我進行一次AV大改革,為咗將來可玩到Atmos,DTS-X,4K等等,期待已久馬仔8802A都算係一步到位的不錯選擇,知道出爐時間就決定去馬,由計畫到籌備,更新器材,足足花了個多月時間先一步步攪掂,現在喇叭,拾仔,後級,線材已全部準備就緒,等埋8802A呢個星期送貨就可以開波。{:6_217:}

jason1969 發表於 2015-6-2 10:41

超正8802{:6_195:}全JBL SPK{:6_193:}

關大爺 發表於 2015-6-2 11:51

{:6_195:}{:6_178:}

goodhey 發表於 2015-6-2 12:08

半年前係個朋友度同一時間玩過呢兩部野
安仔5530
馬仔8802冇A版
條友係先買5530玩住等部8802的
可惜兩部機一比
馬仔玩佢全堆JBL竟然好以冇晒睇電影既氣氛
樣樣都差少少咁...
反而部安仔就好好多
氣氛夠
聲音爽
而且控制低音放面明顯比部馬仔強好多

希望呢部A版有改善到啦

Szelong 發表於 2015-6-2 12:27

俾我有個咁既廳都夠啦

wadee 發表於 2015-6-2 12:29

衣個上四下四嘅豬標陣無得輸!!

wadee 發表於 2015-6-2 12:33

Szelong 發表於 2015-6-2 12:27 static/image/common/back.gif
俾我有個咁既廳都夠啦

無敵皇帝廳
恨死我

ykluk 發表於 2015-6-2 12:57

wadee 發表於 2015-6-2 12:33 static/image/common/back.gif
無敵皇帝廳
恨死我

何止個廳, 你望吓樓主頭像隻喇叭係乜.......{:8_395:}

都係嗰句....

chhanthony 發表於 2015-6-2 13:05

好正嘅聆聽環境!{:1_351:}

goodies 發表於 2015-6-2 13:18

{:6_143:}{:6_143:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 已upgraded 双18又downgrade番array1400

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。