spencerchan1 發表於 2015-6-18 21:47

This is my best buy today...{:6_162:}
Very good sound quality...{:6_162:}

kongchai 發表於 2015-6-19 05:56

kl122002 發表於 2015-6-18 20:31 static/image/common/back.gif
但你同呢位入手, 我唔覺可以退到俾你.
我原本都打算bid只 blue face, 最後完bid是US$55, 以那個年代的玩 ...

近日好多 blue face 碟出現
Bid 價落差都好大
有時都要睇下彩數

有隻早前 bid 唔到的碟
居然通知可以 buy it now
可惜個價錢要美金四十幾元
連運費到香港後過四百以上
所以唔買了
(Post76 Android 手機版送出)

kongchai 發表於 2015-6-19 09:02

kl122002 發表於 2015-6-17 21:12 static/image/common/back.gif
天文數字系列碟又出現了,
唔知今次個價位可以去到幾多???
http://www.ebay.com/itm/HOLST-THE-PLANETS-OZA ...

今次又估唔到
個價咁低呀!

moliu 發表於 2015-6-19 10:45

咁多BLUE FACE??? 發生乜事~~~~

kongchai 發表於 2015-6-19 17:35

剛收到的郵件
這隻碟價一百元到
碟的 condition 是 good
賣家已註明碟有不少痕
本着一試的心態
回來一看
完全可以接受
相比有一次係信和某二手店所售的碟
好好多了

rayray168 發表於 2015-6-19 19:49

kongchai 發表於 2015-6-19 05:56 static/image/common/back.gif
近日好多 blue face 碟出現
Bid 價落差都好大
有時都要睇下彩數

我見信和7樓好多blue face 碟賣$350至400有9折

rayray168 發表於 2015-6-19 19:57

kl122002 發表於 2015-6-13 06:23 static/image/common/back.gif
請尖叫:
Rossini 6 Sonate a quattro Accardo Gazeau Meunier Petracchi Philips Japan 2CD

呢套1 bit 贏 24 bit 好多我都把 24 bit 賣掉了

rayray168 發表於 2015-6-19 20:02

ernietse 發表於 2015-6-15 21:30 static/image/common/back.gif
Japanese famous classic 砂の器 (1974): Main theme「宿命」

It tells a sad story between t ...

我二十年前看過松本清張推理小說砂之器及電影非常精彩

kongchai 發表於 2015-6-19 21:12

rayray168 發表於 2015-6-19 19:49 static/image/common/back.gif
我見信和7樓好多blue face 碟賣$350至400有9折

七樓我買過一次
但感覺麻麻
佢哋嘅標價也不平
但一般都可平幾十
只不過驗碟時真係要好小心
否則就中 ……………

kl122002 發表於 2015-6-20 07:56

moliu 發表於 2015-6-19 10:45 static/image/common/back.gif
咁多BLUE FACE??? 發生乜事~~~~

呢掛我都唔明, 可能因為是這裡在說blue face 吧 XDD
ebay 的野向來一時時的, 沒人明白.
{:6_146:}
頁: 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79
查看完整版本: 只講古典CD, 任何廠都可以 ^_^

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。