gary9413 發表於 2015-4-18 19:00

COWON P1 (純開箱)

係ebay留意咗某位賣家好耐, 見佢賣親嘅cowon p1 都比其他賣家平, 見佢feedback不斷上升, 反正部240放咗,於是膽粗粗高價bid部返嚟, 話高價都係對比佢之前賣嘅history ,但連運費,paypal超食水深之匯價仍比百記真正出街價平1/3, 其實買AK之前曾經係念住買佢, 因為試過確實幾鍾意,各種原因下先至買咗AK120II, 等我遲啲試下㚒唔夾Akr03, 老實講之前部240其實唔太夠力推對03

全新機, 包謬都未拆

goodabc2010 發表於 2015-4-18 19:23

多口問一句,同240比有咩分別{:6_136:}

gary9413 發表於 2015-4-18 19:38

goodabc2010 發表於 2015-4-18 19:23 static/image/common/back.gif
多口問一句,同240比有咩分別

都未試,只不過無機用要買返部, 見佢平行貨什多,bid佢, 希望唔好差太多.....{:6_123:}

kenlaw1228 發表於 2015-4-18 19:44

gary9413 發表於 2015-4-18 19:38 static/image/common/back.gif
都未試,只不過無機用要買返部, 見佢平行貨什多,bid佢, 希望唔好差太多........

加埋運費洗唔洗7500hk ?

gary9413 發表於 2015-4-18 20:01

kenlaw1228 發表於 2015-4-18 19:44 static/image/common/back.gif
加埋運費洗唔洗7500hk ?

唔使6.5k....{:1_333:}

kenlaw1228 發表於 2015-4-18 20:15

gary9413 發表於 2015-4-18 20:01 static/image/common/back.gif
唔使6.5k....

金色版 路過{:6_241:}

gary9413 發表於 2015-4-18 20:26

kenlaw1228 發表於 2015-4-18 20:15 static/image/common/back.gif
金色版 路過

我上次就係bid唔到金版, 價錢仲平過我呢部... {:6_123:}

kenlaw1228 發表於 2015-4-18 21:00

gary9413 發表於 2015-4-18 20:26 static/image/common/back.gif
我上次就係bid唔到金版, 價錢仲平過我呢部...

部機我煲左一個月先岩聽

keigo912 發表於 2015-4-18 21:20

唔駛6.5k又幾吸引。

c.m. 發表於 2015-4-18 22:40

{:6_195:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: COWON P1 (純開箱)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。