jackowai 發表於 2015-4-16 01:04

goodabc2010 發表於 2015-4-15 09:30 static/image/common/back.gif
用o個個操作唔方便呀嗎,揀歌又要拎出黎先得

係啦,我都無計,為有亂選歌曲.............

Andykong 發表於 2015-4-16 14:14

goodabc2010 發表於 2015-4-15 09:30 static/image/common/back.gif
用o個個操作唔方便呀嗎,揀歌又要拎出黎先得

官套不可以盲控? 遮了 screen?

goodabc2010 發表於 2015-4-16 15:52

Andykong 發表於 2015-4-16 14:14 static/image/common/back.gif
官套不可以盲控? 遮了 screen?

大陸以外既機多數都送d袋而唔係套{:6_136:}
http://www.head-fi.org/products/acoustic-research-ar-m2-dap/reviews/12888
喱度有相{:6_136:}
但我個人傾向套多過袋.....雖然佢喱個設計都幾難出套下{:6_136:}

keigo912 發表於 2015-4-16 22:48

師兄,請問你部arm2有冇輕微既支支聲?因為早幾日上芒果店試時聽到有好輕微既支支聲。

Andykong 發表於 2015-4-17 01:42

goodabc2010 發表於 2015-4-16 15:52 static/image/common/back.gif
大陸以外既機多數都送d袋而唔係套
http://www.head-fi.org/products/acoustic-research-ar-m2- ...

哦,是收納袋,明白了!

講難做皮套,你難得過 N6?個圓形又凸邊又凸面,要做皮套真係玩死咁滯!

lover 發表於 2015-4-17 18:39

我用535 LTD 試 MR 也聽到明顯底噪... 正常?

其實係咪全部Android base機都有?

goodabc2010 發表於 2015-4-17 22:21

keigo912 發表於 2015-4-16 22:48 static/image/common/back.gif
師兄,請問你部arm2有冇輕微既支支聲?因為早幾日上芒果店試時聽到有好輕微既支支聲。 ...

底噪我用5wayr聽就唔覺有
但電流聲就著mon o個陣會有少少
之前問過ar o個邊,佢答我連wifi/著mon都有機會有干擾{:6_136:}

goodabc2010 發表於 2015-4-17 22:23

lover 發表於 2015-4-17 18:39 static/image/common/back.gif
我用535 LTD 試 MR 也聽到明顯底噪... 正常?

其實係咪全部Android base機都有?

我有fd用1964 v6s試都聽到有
而我上網見人用846都聽到有
但同時見人用w60話冇
我估計關earphone既靈敏度+阻抗事{:6_136:}
要等識相關野既師兄解答啦{:6_136:}

jackowai 發表於 2015-4-19 18:01

個fd用846聽問佢又話無喎,點解???我就用W4R都係無

jackowai 發表於 2015-4-19 18:04

goodabc2010 發表於 2015-4-16 15:52 static/image/common/back.gif
大陸以外既機多數都送d袋而唔係套
http://www.head-fi.org/products/acoustic-research-ar-m2- ...

係喎,點解無左個AR袋既?不過講真袋真係無乜保護性,套好好多...........
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 終於入了新玩具 ARM2

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。