kclam1234 發表於 2015-3-27 16:52

請問可否 pm Denon 5200w 價錢 ?{:6_178:}

Jeffyy 發表於 2015-3-27 21:26

kclam1234 發表於 2015-3-27 16:52 static/image/common/back.gif
請問可否 pm Denon 5200w 價錢 ?

前兩個post 有寫

wng 發表於 2015-3-27 21:44

恭喜師兄
Oh! 小狗好可愛!

mingevo1030 發表於 2015-4-19 09:37

有冇比較3030?因為價好接近
(Post76 Android 手機版送出)

Jeffyy 發表於 2015-4-20 09:04

mingevo1030 發表於 2015-4-19 09:37 static/image/common/back.gif
有冇比較3030?因為價好接近
(Post76 Android 手機版送出)

我之前去過friend 到試過, 自己覺得太平均,聽歌,睇戲, 環繞唔係唔好, 但好似冇咩特色, 唔太岩我,睇戲唔夠爆, 同唔知點解, 可能setting 問題環繞聲道唔係好出, 加大db 又好似幾聲道痴埋一齊, set 左好耐都差唔多...重有個原因係O 記太易壞 {:6_140:} , 三個friend 用O記都壞過, 所以有D驚….

其實都係要自己親身去試下, 大家聽感唔一樣, 都要自己鍾意, 我周圍試左幾星期先決定到{:6_207:}

hocch 發表於 2015-4-20 14:28

一路掙扎X5200 orX7200, 睇完ching分享, X5200夠晒, X7200冇咁多錢, 想問價錢(怕買貴$900), 可PM嗎?{:8_387:}{:8_387:}{:8_387:}

StanOnMe 發表於 2015-4-20 15:27

日本制確係吸引,無奈小弟個組合櫃有高度限制,只可以選擇x4100w

Jeffyy 發表於 2015-4-20 17:07

hocch 發表於 2015-4-20 14:28 static/image/common/back.gif
一路掙扎X5200 orX7200, 睇完ching分享, X5200夠晒, X7200冇咁多錢, 想問價錢(怕買貴$900), 可PM嗎?{:8_38 ...

pm 左了

hocch 發表於 2015-4-20 22:24

Jeffyy 發表於 2015-4-20 17:07 static/image/common/back.gif
pm 左了

原來唔識睇PM{:8_385:} ,help{:8_398:}

lamfafa 發表於 2015-4-24 17:49

{:9_430:} GOOD CHOICE.

頁: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 到我開~ Denon AVR- X5200W

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。